Imprimă această pagină

Cum să înțelegem consumatorul digital – un nou eveniment marca ESOMAR

Publicat în categoria Research
Scris de   Publicat Miercuri, 12 Septembrie 2018 10:27
Best of ESOMAR România 2018, a șasea ediție a conferinței anuale a industriei de research, are loc pe 18 octombrie 2018

 

Evenimentul se va desfășura în AULA Magna de la Academia de Studii Economice din București, tematica actualei ediții fiind „Înțelegerea consumatorilor digitali”. Programul va include vorbitori reprezentând atât agenții/ companii de marketing research, cât și clienți finali, interesați să înțeleagă mai bine noua lume a consumatorilor, digitalizată, afectată rapid de dinamica tehnologiei, unde informația și modelele consumatorilor devin virale, unde coexistă viteza, ofertele și cererile sofisticate, unde interesul/nevoile consumatorilor au noi dimensiuni.

 


Invitați speciali și prezentări

 


Michalis MichaelMichalis Michael (key note speaker) este fondator și CEO DigitalMR Ltd din Londra, o companie de tehnologie specializată în inteligenţă artificială pen­tru cercetarea de piaţă şi insight-uri des­pre consumatori. A câștigat mai multe premii prestigi­oase şi a publi­cat numeroase
eBook-uri şi articole. ­Michalis este un vizionar în domeniul cercetării de piaţă, în cercetarea în social media, ascultare socială și analytics, analiză de text și de imagine, comunităţi online pentru genera­rea de conținut de către utilizatori şi insight-uri.


Absolvent al T.U. Berlin în Inginerie Aerospațială, s-a pregătit pentru business prin training-uri și cursuri la Harvard şi LBS şi activează în consultanța de marketing research din 1991.
În prezentarea sa, „Schimbarea este singura constantă”, va aborda subiectul evoluției înțelegerii consumatorului cu focus pe oportunităţile pe care noile tehnologii, cum ar fi inteligența artificială, le oferă. Cu aceste tehnologii putem acum accesa şi analiza text online în orice limbă, imagini postate în social media sau chiar brand equity provenind exclusiv din implicarea online a consumatorilor.


Siamack Salari 2Siamack Salari (guest speaker), Head of Thinking, Everydaylives Ltd (EthOS), este expert global în etno­grafie şi cercetare ­privind comportamentul de cum­părare a consumatorului, având peste 20 de ani de experienţă și pionierat în domeniu.


După ce a condus departamente de cercetare in-house pentru mai multe agenții de comunicare internaţionale majore, a creat în 2009 EthOS, prima aplicație mobilă de cercetare etnografică din lume. De atunci, el a continuat să împingă limitele cercetării privind călătoria de cumpărare, cu lansarea Journey HQ - un instrument de cercetare inovativă care oferă marketerilor insight-uri autentice despre procesul natural de luare a deciziilor consumatorilor.


Printre companiile de cercetare de piață pre­zente cu speakeri la acest eveniment se numără: 360Insights, Anamnesis, Daedalus Online, Exact Business Solutions, GfK România, IBM România, iSense Solutions, ISRA Center, Kantar ­Millward Brown, Kantar TNS și Mercury. 

Citit 1065 ori

Articole recente -Maria Vaschi