Imprimă această pagină

Campania de comunicare pentru Kinder Delice s-a incheiat

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Luni, 18 Iunie 2012 20:50

Desfasurata pe parcursul a doua luni, campania de comunicare creata de Lowe&Partners pentru Kinder Delice, brand aflat in portofoliul Ferrero, a fost o campanie inovativa dezvoltata in parteneriat cu teatrul Tandarica.

"Kinder Delice incurajeaza marile talente ale celor mici oricare ar fi acestea: pictura, dans, canto, teatru, modelaj. Campania propusa de Lowe&Partners sustine pozitionarea noastra, iar succesul ei deschide drumuri catre alte proiecte similare”, spune Adriana Novac, Brand Manager Ferrero.

Impreuna cu echipa Ferrero, Lowe & Partners, HyperActive si GolinHarris au dezvoltat integrat campania, gestionand componentele de strategie,creatie, comunicare online, PR si BTL .

Campania a fost lansata in aprilie in online, targetul vizat fiind alcatuit din mame cu copii intre 7 si 12 ani, care utilizeaza frecvent internetul pentru a socializa si a obtine informatii despre cresterea copilului. Intr-o sectiune speciala dezvoltata de HyperActive pe site-ul www.kinder.ro, parintii au fost incurajati sa-i inscrie pe cei mici in competitia marilor talente prin incarcarea unui scurt filmulet in care copilul interpreta un fragment dintr-o sceneta la serbarea scolara, spunea o poezie sau canta melodia preferata. Proiectul a fost promovat in comunitatile online de parinti, prin bannere si newsletter.

Castigatorii au fost desemnati prin voturile acumulate pe toata durata campaniei, iar jurizarea a fost realizata impreuna cu specialistii Teatrului de Animatie Tandarica din Bucuresti.
 

Citit 1809 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite