Imprimă această pagină

Farmec modernizează și relansează gamele pentru îngrijirea și tratarea unghiilor

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Marți, 24 Iulie 2018 15:48

Celor două game, Farmec Tratament Expert și Farmec Ultrarezistent, li s-au adus îmbunătățiri din punctul de vedere al designului și ambalajului. În urma procesului de modernizare, au fost păstrate formulele produselor, care au câștigat de-a lungul timpului încrederea și aprecierea românilor.


Aura Carabiber 1 micaDecizia de a lansa în noi forme de prezentare gamele Farmec Tratament Expert și Farmec Ultrarezistent vine pe fondul intenției noastre de a păstra designul unitar al tuturor gamelor Farmec, stabilit în urma procesului de modernizare a brandului din 2016, cât și de a oferi consumatorilor noștri produse de actualitate, în conformitate cu ultimele trenduri de consum. Am păstrat, însă, rețetele și formulele care le-au adus notorietate celor două game pe piața locală, dar și raportul corect calitate – preț. Ne propunem ca prin această modernizare să ne creștem cota de piață pe segmentul de îngrijire a unghiilor și să oferim consumatorilor noștri produse care se ridică la cele mai înalte exigențe”, a precizat, într-un comunicat de presă, Aura Carabiber, Manager de Produs, Farmec.


Gamele Farmec Tratament Expert și Farmec Ultrarezistent sunt integrate acum în ambalaje dinamice, care vor asigura o mai bună vizibilitate la raft, dar și recipiente moderne, practice și comode în utilizare. Modernizarea lor a presupus și respectarea unei linii de design uniformizate a brandului Farmec.
Toate produsele Farmec Ultrarezistent pot fi regăsite în sticluțe noi, pătrate, adaptate ultimelor tendințe din acest sector. De asemenea, noile sticluțe sunt dotate cu pensule mai late, care facilitează aplicarea lacurilor pe unghii.


Linia Farmec Tratament Expert a fost concepută pentru a asigura creșterea sănătoasă a unghiilor și include cinci produse eficiente. Loțiunea cu vitamina B5 este destinată întăririi unghiilor moi și fragile și este unul dintre produsele cele mai apreciate de consumatorii români de-a lungul timpului. Peelingul cuticular dizolvă țesutul cuticular de pe suprafața unghiei, fiind o alternativă foarte eficientă și practică de înlăturare a cuticulelor. Programul de îngrijire Farmec Tratament Expert este format din Bază complex fortifiant, care reduce efectul de exfoliere a unghiilor, protejând unghia de pigmenții din lacurile colorate și din Gelul TopCoat, care împrospătează și protejează culoarea ojei.


Linia Farmec – Lacuri de unghii Ultrarezistent cuprinde o paletă extrem de variată de nuanțe și culori, fiind disponibile 40 de sortimente cromatice.

 

Produsele pot fi achiziționate din rețeaua de magazine de brand Gerovital și Farmec, din magazinul online www.farmec.ro, precum și din farmaciile, supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară.

 

 

Citit 624 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite