Imprimă această pagină

Rezultatele financiare Danone România pentru anul 2016: venituri de 479 de milioane de lei şi profit de 16 milioane de lei

Publicat în categoria Stiri
Publicat Miercuri, 31 Mai 2017 02:22

2016 a fost, în ansamblu, un an pozitiv pentru business-ul Danone în România, cu venituri stabile în jurul valorii de 479 milioane lei și un profit solid de aproximativ 16 milioane lei.

“Rezultatele Danone în România în 2016 creează o bază pentru dezvoltarea sustenabilă în continuare a business-ului și pentru investiții locale, inclusiv în fabrica din București și în susținerea partenerilor locali care ne livrează laptele. Danone rămâne un lider puternic pentru segmentul iaurturilor, această categorie reprezentând activitatea noastră principală, sărbătorind 18 ani de producție în România în 2017”, a declarat Natalia Gelstein Kiss, Director General Danone România, Bulgaria, Moldova și Țările Adriatice.

Mărcile de iaurt care vin cu valoare adăugată pentru consumatori, așa cum sunt cele din segmentele sănătate activă (Activia, Actimel) și copii (Danonino), au înregistrat o evoluție puternic pozitivă în 2016, atingând chiar și rate de creștere de două cifre.

“Iaurturile care aduc valoare adăugată vor rămâne în centrul atenției noastre și pentru 2017. După un început mai lent de an, evoluăm acum foarte bine și ne dorim ca rezultatele acestui an să fie în linie cu așteptările. Campanii de amploare pentru Activia, Actimel și Danonino sunt pregătite de lansare pentru vară”, adaugă Natalia Gelstein Kiss.

Peste 1 milion de iaurturi, zilnic, în medie, sunt produse în fabrica din București, folosind anual peste 55 milioane de litri de lapte, în majoritate provenind de la ferme sau gospodari din România.


 

 
Citit 916 ori

Articole înrudite