Imprimă această pagină

„Moldova în Bucate” - o gamă de mezeluri marca Vascar recomandată de maestrul bucătar Horia Vîrlan

Publicat în categoria Stiri
Publicat Marți, 19 Aprilie 2016 17:12

Maestrul bucătar Horia Vîrlan susține bucătăria tradițională românească, atât timp cât ingredientele sunt alese cu grijă și condimentele folosite sunt naturale. 
Pentru că preparatele Moldova în bucate sunt create având la bază aceleași principii de calitate și gust desăvârșit, Horia Vîrlan aduce experiența sa bogată alături de cea a maeștrilor bucătari Vascar.

„Lansarea gamei complete de mezeluri Moldova în Bucate, sub conceptul Moldova în Bucate invită România la masă, la finalul anului trecut, a prilejuit reîntâlnirea cu chef Horia Vîrlan. Colaborarea a început firesc, pentru că acesta a fost impresionat de gustul bun și calitatea preparatelor noastre”, a declarat Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Preocuparea Vascar a fost mereu să creeze produse gustoase, pe bază de rețete tradiționale, ce respectă cele mai înalte standarde de calitate din domeniu. „Ne dorim să oferim o experiență culinară superioară clienților noștri și, așa cum am declarat, Moldova invită România la masă”, a adăugat Vlad Ciuburciu.

„De-a lungul timpului, am gătit în bucătării cu specific internațional, bazat în principal pe La cuisine française, dar mie tot bucătăria românească mi-a rămas dragă, de aceea o și promovez. Preparatele  Moldova în bucate mi-au atras atenția prin gustul fin al produselor tradiționale românești și ingredientele de calitate pe care le folosesc. De aceea, pot garanta pentru calitatea gamei Moldova în Bucate”,  a declarat maestrul Horia Vîrlan.


 

Citit 1314 ori

Articole înrudite