Imprimă această pagină

După 12 ani, Metro deschide un nou magazin, la Buzău

Publicat în categoria Info Retail
Scris de   Publicat Miercuri, 15 Iunie 2022 21:33

Metro Cash & Carry România anunţă deschiderea unui magazin Metro la Buzău. Noua unitate, care înlocuieşte magazinul Metro Punct din localitate, este prima deschidere în formatul Metro Cash & Carry din ultimii 12 ani. În anul 2011, compania inaugura ultimul magazin nou, dar în formatul Metro Punct.


„METRO BUZĂU își deschide astfel porțile într-o locație nouă, modernă, echipată la cele mai înalte standarde, în care clienții din regiune sunt așteptați cu soluții complete pentru afacerile lor”, se arată într-un comunicat al companiei. „Spațiul comercial este unul generos, de aproximativ 3.800 de metri pătrați, iar cele peste 6.300 de produse disponibile sunt adaptate nevoilor clienților profesioniști HoReCa și revânzători, astfel încât aceștia să beneficieze de un sortiment variat, stabilitate, disponibilitate permanentă a produselor la raft, precum și de prețuri competitive. Totodată, accesul în locație este unul facil, noul magazin METRO fiind situat în imediata vecinătate a fostului magazin PUNCT, la o distanță de doar 500 de metri.
Magazinul se află într-o clădire nouă, proiectată de la zero pentru a corespunde în totalitate standardelor METRO și pentru a oferi clienților toate facilitățile de care aceștia au nevoie într-un singur loc. Scopul este de a contribui la prosperitatea afacerilor independente și la satisfacția clienților profesioniști.


Noul magazin METRO este optimizat pentru eficientizarea tuturor operațiunilor și adaptat pentru a deservi clienții profesioniști și anume:


- Spațiul comercial este aproximativ cu 45% mai mare comparativ cu fostul magazin PUNCT din proximitate - 3.800 de metri pătrați versus 2.600 de metri pătrați. De asemenea, spațiul de depozitare este mai mare, în timp ce birourile și spațiile administrative au alocate o suprafață mai mică, de 25%.

- Magazinul beneficiază de echipamente moderne și eficiente, care să susțină extinderea de gamă și servirea în condiții de calitate excelentă și în mod sustenabil: cameră frigorifică pentru categoriile de produse proaspete, precum carne, pește, fructe și legume, mezeluri, ouă, lactate și cameră congelator ambivalentă de 130 de metri pătrați, dotată cu vitrine de expunere pentru produsele congelate, în acest fel asigurându-se stocul și vânzarea pe aceeași suprafață și respectarea normelor HACCP în vigoare.

- O parcare de 132 de locuri, din care 37 sunt acoperite, o creștere semnificativă comparativ cu cele 23 de spații de parcare disponibile în vechiul magazin.

- Magazinul dispune de o ofertă de peste 6.300 de articole, comparativ cu 2.850 anterior. Categoriile de produse au fost redefinite pentru a deservi clienții profesioniști, fiind adaptate și extinse în funcție de nevoile clienților HoReCa și revânzători.

- Clădirea are un spațiu de încărcare/descărcare dedicat, fiind disponibile rampe pentru recepție marfă și livrare. Magazinul oferă servicii de livrare pentru clienții din Buzău și împrejurimi, printr-un parteneriat cu un furnizor de servicii logistice, care pune la dispoziție, pentru început, patru mașini noi a câte 3,5 tone, cu temperatură controlată".

 

„Anul acesta vine cu o schimbare semnificativă pentru echipa METRO Buzău care face tranziția într-o nouă locație, mai modernă și mai mare față de cea anterioară. Unul dintre beneficiile și noutățile pe care METRO le aduce în această regiune este faptul că livrările vor fi realizate mai rapid, acestea fiind aduse direct din magazinul din Buzău. Mă bucur să văd că procesul de recrutare din luna Februarie a dat rezultate satisfăcătoare și acum METRO Buzău are cu peste dublu numărul de angajați. Misiunea noastră este să fim aproape de antreprenorii români cu servicii de încredere și ne bucurăm că prin inaugurarea noului magazin ne menținem angajamentul de a rămâne un partener solid” - a declarat Adrian Ariciu, CEO METRO România.

Citit 752 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite