Imprimă această pagină

Peroni Nastro Azzurro relanseaza blogul Peroni Diario

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 23 Ianuarie 2014 15:23

Berea italiana super-premium Peroni Nastro Azzurro isi continua implicarea in lumea stilului prin relansarea blogului Peroni Diario. Lansat in vara 2013, cu ocazia Romanian Design Week - Inspired by Peroni, cand brandul aniversa 50 de ani, Diario este un proiect editorial high-quality, care are deja aproximativ 50.000 de vizitatori unici.

Continutul Peroni Diario este bazat pe experienta nemediata, pe opinii, reportaje si interviuri cu oamenii din spatele celor mai provocatoare idei. Toate articolele se remarca prin atentia pentru detalii, documentarea minutioasa si redactarea intr-un stil natural. Blogul continua si in 2014 misiunea de a prezenta personajele si povestile autentice ce tin de sfera designului de obiect, fotografie, design interior, design grafic, moda, design digital, arhitectura, design de automobile si gastronomie.

Diario nu este doar un jurnal de lifestyle urban, ci o documentare a valorilor reprezentative pentru Italia anilor 60, cand s-a nascut La Dolce Vita. Ca si Peroni Nastro Azzuro, berea creata pentru a sarbatori optimismul, creativitatea si entuziasmul acelei epoci, Diario promoveaza aceleasi valori si isi ajuta cititorii sa redescopere frumusetea timpurilor in care traim. Depasind rolul de simplu curator de stil, Peroni Diario a devenit nucleul si simbolul unei comunitati care crede ca rafinamentul este o calitate exterioara, dar mai ales a spiritului.

In Romania, Peroni Nastro Azzurro este o marca din portofoliul URSUS Breweries, o bere blonda super-premium, cu gust proaspat si efervescent, disponibila imbuteliata (33cl & 50cl) si draught.

Citit 1191 ori

Articole înrudite