fbpx Imprimă această pagină

GolinHarris se va ocupa de strategia de comunicare pentru AFI Europe Romania

Publicat în categoria Stiri
Publicat Marți, 09 Iulie 2013 15:54

Agentia GolinHarris va comunica pentru AFI Europe Romania, dezvoltatorul si administratorul mall-urilor AFI Palace, inclusiv AFI Palace Cotroceni si AFI Palace Ploiesti.

 

Agentia GolinHarris a fost selectata pentru expertiza solida pe care o detine atat in zona comunicarii de retail, cat si in domeniul real estate. Au fost astfel alocate doua echipe in cadrul acestui proiect, pentru a atinge eficient publicurile diferite ale celor doua business-uri, unite sub umbrela AFI. Cele doua echipe GolinHarris care vor acoperi respectivele conturi se vor ocupa de intreg spectrul comunicarii, de la strategia de media relations la crisis management, executive profiling si social media.

 

„Am ales GolinHarris pentru succesul proiectelor pe care le-au gestionat in trecut, atat pe zona de corporate, cat si pe cea de consumer, dar si pentru ca am gasit in aceasta echipa o puternica intelegere a business-ului nostru, combinata cu un standard foarte ridicat de profesionalism si creativitate. Noi avem nevoie atat de creativitate cat si de eficienta si mai ales de oameni cu care sa rezonam din toate punctele de vedere. Ne bucuram sa facem echipa cu GolinHarris”, spune Aura Dinu, Head of Marketing Department AFI Palace Malls Division.

 

„GolinHarris se bucura de o experienta pretioasa pe comunicarea corporate in domeniul real estate, asa ca aceasta noua colaborare este o oportunitate excelenta sa ne punem abilitatile la dispozitia noului nostru client - AFI Europe. Am fost pe aceeasi lungime de unda cu echipa AFI si sunt convinsa ca lucrurile vor continua la fel si pe viitor”, spune Monica Botez, Head of Corporate Division, Partner, GolinHarris Bucuresti.Comunicarea AFI Palace Malls, inclusiv a celui mai mare mall din Romania, AFI Palace Cotroceni Mall, va fi gestionata de echipa condusa de Alina Popa, parte a Diviziei Consumer GolinHarris.AFI Palace Cotroceni Mall inseamna doua centre Non Stop Mega Fun si Mega Fashion, 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Real- deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul si singurul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior, terenuri de joaca pentru copii, primul roller coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est si un bulevard unic si modern, in stilul high fashion ”Champs-Élysées” si multe alte spatii de divertisment, moda si joaca pentru copii.

 

AFI Palace Ploiesti se va deschide pe 3 octombrie 2013, si va avea la finalizare o suprafata totala inchiriabila de 33.000 metri patrati, distribuita pe doua etaje, si aproape 1.000 de locuri de parcare.

 

Citit 950 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.