fbpx Imprimă această pagină

“1 Minute” a ajuns la 12 magazine in Romania si continua expansiunea pe piata interna

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 21 Martie 2013 19:50

LS Travel Retail, subsidiara din Romania a diviziei de retail si distributie a grupului Lagardere, companie aflata in topul trei jucatori la nivel modial in acest segment, continua expansiunea magazinelor  "1 Minute". "Ne-am propus ca in 2013 sa deschidem alte sase locatii sub acest brand, atat in Bucuresti cat si in restul tarii. Dupa magazinul din Gara de Nord, deschis in februarie a.c, programam o noua deschidere pentru luna aprilie a.c.intr-un centru de afaceri, tot in Bucuresti", a declarat pentru Petruta Ionita, Marketing Manager LS Travel Retail Romania intr-un interviu acordat publicatiei on line Modern Buyer.
Din 2011 si pana in prezent, LS Travel Retail Romania a deschis 12 magazine sub brandul "1 Minute". Sapte  dintre ele sunt amplasate in Bucuresti, iar cinci in alte orase ale tarii, respectiv Sibiu (aeroport), Craiova si Ploiesti (gara), Targu Mures si unul in Timisoara.
In 2013, compania va lansa un nou brand de retail. Cititi in interviul din Modern Buyerdespre ce brand este vorba precum si alte detalii cu privire la expansiunea celorlalte sase formate de retail si horeca operate de LS Travel Retail, subsidiara din Romania a diviziei de retail si distributie a grupului Lagardere.
 

Citit 5038 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.