fbpx Imprimă această pagină

Promotie Pyrex, in magazinele Penny Market si XXL Mega Discount

Publicat în categoria Stiri
Publicat Luni, 18 Martie 2013 16:19

In perioada 14 martie – 19 iunie 2013, cumparaturile in magazinele Penny Market si XXL Mega Discount se transforma in puncte bonus. In functie de numarul de puncte acumulate, clientii pot beneficia de discounturi de pana la 100% la achizitionarea caserolelor Pyrex, produse de Arc International Group (Franta), lider pe piata sticlei si a ceramicii de specialitate.

Promotia Pyrex recompenseaza clientii fideli: saptamanal, acestia pot cauta la raft produsele care aduc puncte bonus, menite sa valorifice experienta de cumparaturi in cele doua retele de magazine detinute de compania Rewe Romania.

Campania se desfasoara in toate magazinele Penny Market si XXL Mega Discount si este promovata la nivel national prin reclame TV si radio, presa, materiale de comunicare in magazine, pliantul saptamanal si pagina web: www.penny.ro.

Astfel, incepand cu 14 martie 2013, cumparaturile aduc puncte bonus pentru fiecare produs participant la promotie, semnalizat la raft si in pliantul saptamanal, sau la fiecare 25 de lei cheltuiti, echivalenti cu 1 punct bonus. Punctele acumulate vor fi lipite in spatiile desemnate pe un talon colector, in schimbul caruia clientii pot achizitiona produsele din gama Pyrex cu un discount de pana la 66% sau chiar gratuit. Punctele pot fi colectate pana pe 19 iunie 2013, insa participantii la promotie au la dispozitie inca 2 saptamani, pana pe 3 iulie 2013, pentru a aduce taloanele completate in magazine si pentru a beneficia de oferta.

Caserolele Pyrex apartin unei game variate de produse de bucatarie ale companiei Arc International Cookware (AIC), parte din Arc International Group, ce se remarca prin proprietatile plasticului si ale sticlei folosite. Disponibile in diferite forme si dimensiuni, caserolele sunt rezistente, usor de folosit si curatat. Continutul este identificabil prin sticla transparenta, ce retine mirosurile. Materialul fiabil si termorezistent permite introducerea in cuptoarele normale sau in cele cu microunde. Intretinerea caserolelor este usoara, acestea putand fi curatate manual sau in masina de spalat vase. Capacele sigilabile garanteaza o utilizare sigura a produselor si orice defect poate fi semnalat pe perioada de 10 ani a garantiei.
 

Citit 1845 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.