fbpx Imprimă această pagină

Billa deschide doua magazine in Bucuresti si Constanta

Publicat în categoria Stiri
Publicat Marți, 27 Noiembrie 2012 16:33

Billa Romania anunta deschiderea a doua magazine, unul in Constanta si  unul in Bucuresti, ce vor fi inaugurate pe 29 noiembrie. Prin cele doua deschideri, Billa ajunge la o retea de 68 de unitati.  Noul magazin din Bucuresti este cel de-al 10-lea pe care reteaua il opereaza in capitala si se va afla pe Bulevardul Ferdinand I, nr. 118, cu un spatiu de vanzare de 636 mp si peste 6.300 articole.

Cel de-al doilea magazin din Constanta se va afla pe Bulevardul Tomis, nr. 235 si  pune la dispozitia constantenilor un spatiu de vanzare de 695 mp, unde vor gasi peste 6.300 de articole.

,,Pentru ca ne dorim sa fim mereu aproape de clientii nostri vrem sa le oferim posibilitatea de a se bucura de produsele sii serviciile Billa in cat mai multe locatii, mai aproape de fiecare dintre ei. Cele doua noi magazine sunt pasi importanti in strategia noastra de dezvoltare, care va continua in ritm alert si in ultima luna din 2012”, a declarat Sorana Georgia Director General Billa  Romania.

Fiecare dintre cele doua unitati se va deschide cu o promotie speciala: pentru cumparaturi de peste 50 de RON clientii Billa  vor primi un bon valoric de 10 RON, in saptamana 29.11- 05.12. In plus, cei care viziteaza noile magazine Billa se vor putea bucura de o multitudine de promotii speciale de deschidere. Orarul de funcționare atat in București, cat și in Constanța, va fi de luni pana sambata, de la 7 la 22, iar duminica de la 8 la 22.

Citit 960 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.