fbpx Imprimă această pagină

Vanzarile Hame, in crestere cu 50%

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 25 Octombrie 2012 17:11

Hame Romania anunta cresterea vanzarilor cu peste 50%, in primele noua luni ale anului 2012, fata de aceeasi perioada a anului anterior, fapt ce a condus la obtinerea celor mai bune cifre din istoria firmei, la nivel de prim semestru (in euro). Cresterile semnificative provin din relansarea gamei Antrefrig (brand romanesc care aniverseaza anul acesta 100 de ani) si a inovatiilor Hame in termeni de retete, ambalaje si produse noi. Compania Hame se afla pe locul 2 in topul producatorilor de conserve din carne si pate, fata de anul trecut in aceeasi perioada, cand ocupa locul 4.

Aceste rezultate sunt obtinute in conditiile in care piata de produse din carne in conserva (pate, carne propriu-zisa si mancaruri) este in al 4-lea an consecutiv de declin, fiind la nivel de circa 52% in volum fata de 2008 (anul de reper al industriei de profil).
 
Brandul romanesc Antrefrig a fost preluat in portofoliul Hame Romania in anul 2007. „Relansarea campaniei publicitare “Porcul albastru”, alaturi de strategiile de business si eforturile sutinute ale echipei Hame Romania, au adus cresteri semnificative brandului Antrefrig, anume cresterea cu 3.4% a cotei de piata in valoare pe pate ficat in conserva (Iunie-Iulie 2012 vs. Iunie-Iulie 2011), in conditiile in care marcile private ale marilor retele isi continua puternic dezvoltarea. Antrefrig este un brand foarte drag romanilor, care ofera maximum de calitate in categorie, la un pret accesibil”, declara D-na Marcela Mitáčková, Marketing and Development Director, Hame Holding.
 
Hame Romania marcheaza aniversarea a 100 de ani a brandului Antrefrig in Romania prin lansarea a doua articole jubiliare in editie limitata, „Antrefrig pateu’ cu gust de 1912”, respectiv „Antrefrig pateu’ cu cognac”, produse de inalta clasa, special create pentru sarbatorirea acestui moment din viata brandului. Noile produse sunt disponibile pe piata incepand cu mijlocul lunii octombrie.
 
In anul 2012, Hame Romania a dezvoltat doua noi game de produse: „Hame Lifestyle” si „Hame – International Line”.

Hame Lifestyle este prima gama de pate de ficat din Romania care se bazeaza pe beneficiile nutritiei moderne: continut scazut de grasimi si de calorii, aport de Omega 3, Omega 6, de fier.

„Hame – International Line” este o gama de mancaruri internationale, care include preparate specifice anumitor zone ale globului, cu raspandire si acceptanta globala, cum ar fi „chilli con carne – mancare mexicana”. Aceasta gama de produse se bucura de un design inovativ, modern, diferit fata de ceea ce exista la momentul actual pe piata.
 
Gama de produse Hame se diferentiaza prin retete si ambalaje moderne, cu gramaje adaptate noilor obiceiuri de consum induse de criza dar, in special, adaptate omului modern, cu nevoi de diversificare a micului dejun.
 

Citit 3106 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.