fbpx Imprimă această pagină

Poiana a lansat doua noi combinatii surprinzatoare de ingrediente

Publicat în categoria Stiri
Publicat Miercuri, 24 Octombrie 2012 18:09

Sub brandul Poiana au fost lansate doua noi sortimente care imbina ciocolata cu lapte cu fulgii crocanti sau cu migdalele caramelizate - usor sarate.  Noile sortimente Poiana se diferentiaza puternic pe piata, prin combinatii neasteptate de ingrediente, bazate pe retete menite a-i surprinde pe consumatori si de a raspunde asteptarilor acestora.

,,Poiana ne ofera o surpriza neasteptata, prin gustul inedit oferit de combinatia atat de placuta dintre ciocolata cu lapte si cele doua ingredinte usor sarate. De 17 ani, Poiana ramane produsul care, prin inovatie, revolutioneaza mereu segmentul de tablete”, declara Anca Romila, Brand Coordinator Chocolate Local Brands (Poiana & Africana), Kraft Foods Romania.

Noile sortimente Poiana vor fi promovate printr-o campanie media integrata, care utilizeaza toate canalele importante de comunicare: TV, panotaj stradal, Facebook, internet, mass media, precum si comunicare dedicata in magazine.

Poiana este cunoscuta de 99,7% dintre consumatorii romani, fiind consumata in ultimele 12 luni de 83% dintre consumatorii de ciocolată, conform unui studiu realizat de Ipsos. Potrivit unui studiu cantitativ realizat de Unlock si revista Biz, Poiana este cea mai puternica marca locala de ciocolata. Poiana detine un portofoliu de 24 de produse, in trei categorii: tablete, praline si batoane.

Kraft Foods Romania este parte a Mondelēz International. Kraft Foods este prezenta pe piata din Romania din anul 1994. Marcile Kraft Foods din Romania sunt: Jacobs, Nova Brazilia, Milka, Poiana, Africana, LU Pepito, LU Pim`s, Barni, Oreo, Tuc, Belvita.

 

 

Citit 2651 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.