fbpx Imprimă această pagină

Scandia Sibiu sarbatoreste 90 de ani

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Miercuri, 06 Iunie 2012 01:01

Scandia Sibiu sarbatoreste anul acesta noua decenii de traditie, inovatie si calitate, oferind consumatorilor cu aceasta ocazie numeroase surprize: ambalaje aniversare, editii limitate si povesti din lumea conacului, locul de geneza al retetelor Scandia Sibiu, retete inspirate din arta culinara a vremurilor de demult.

Unul dintre cele mai longevive branduri romanesti, Scandia Sibiu s-a remarcat inca de la infiintare datorita tehnologiilor performante folosite, produselor de calitate si bunei desfaceri a acestora.

„Suntem mandri sa mentinem vie mostenirea culinara a anilor '20. Pasiunea, grija pentru consumator si atentia pentru lucrul bine facut sunt valorile care stau la temelia Scandiei Sibiu si pe care le pastram si astazi, dupa 90 de ani, cu sfintenie”, a declarat Alexandra Bucur, Marketing Manager, Scandia Sibiu.

„De 90 de ani scriem istorie si in tot acest timp am reusit sa respectam arta culinara a vremurilor de demult. Le multumim in primul rand consumatorilor nostri, pentru ca impreuna cu ei scriem povestea unei marci romanesti recunoscuta in toata tara si peste hotare”, a adaugat Andrei Ursulescu, Director General Scandia Sibiu.

Legatura cu consumatorii a fost timp de noua decenii si este in continuare o prioritate pentru companie, iar momentul aniversar a marcat si lansarea paginii de Facebook http://www.facebook.com/ScandiaSibiu.
 

Citit 1641 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.