fbpx Imprimă această pagină

Untdelemn de la Bunica, marca de ulei in care romanii au cea mai mare incredere

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Miercuri, 09 Mai 2012 17:13

Potrivit studiului organizat de catre Editura Reader’s Digest in perioada 2006-2012, Untdelemn de la Bunica a fost votata ca fiind marca de ulei de gatit in care romanii au cea mai mare incredere.

Untdelemn de la Bunica este intruchiparea gustului traditional in produse de inalta calitate care mentin si promoveaza valorile romanesti distincte ale consumatorilor din Romania: traditie, experienta, incredere.

Gama Untdelemn de la Bunica are urmatoarele sortimente: ulei pentru gatit si pentru salate, ulei special pentru prajit si ulei cu arome.

Untdelemn de la Bunica ocupa pozitia de lider al pietei in segmentul premium, conform datelor furnizate de catre GFK Romania pentru perioada  2005 – 2011.
Distinctia acordata timp de 7 ani consecutivi de catre consumatori prin intermediul Reader's Digest confirma eforturile producatorului Cargill de a veni intotdeauna in intampinarea nevoilor clientilor sai.

Aflata la a 12-a editie in Europa si a 7-a in Romania, Gala Trusted Brands 2012 s-a desfasurat aseara la hotelul Hilton din Bucuresti.

Cargill este furnizor international de produse alimentare, produse si servicii agricole si pentru managementul riscului. In Romania, compania desfasoara activitati pe mai multe linii de afaceri printre care producerea si comercializarea de uleiuri imbuteliate.
 

Citit 1394 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.