Imprimă această pagină

A fost lansat Liliac Transylvania, un brand de vinuri premium

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Joi, 22 Martie 2012 18:25


Brandul Liliac Transylvania face parte din portofoliul amb Wine, parte a consortiului austriac amb Holding.
Vinurile sunt create de renumitul oenolog Willi Opitz, din cei mai buni struguri de soiuri locale si internationale cultivate in regiunea Batos si Vermes Lechinta, areal viticol cu indelunga traditie din Transilvania.

 

Sub sloganul “Transylvania has never tasted more alive”, Liliac se pozitioneaza ca brand premium si se adreseaza cunoscatorilor familiarizati cu noile trenduri din lumea vinului.

 

Liliac este primul brand de vinuri realizat de amb Wine in Romania si rezultatul unei investitii de 3 milioane euro in achizitionarea si cultivarea a 38 ha de vie, in dezvoltarea  unitatii de vinificare si in constructia unei cabane de degustare.
amb Wine are o capacitate de productie de 100.000 sticle pe an si isi propune sa vanda 30.000 sticle de Liliac in primul an, din care 30% vor fi exporturi.

 

Compania va continua procesul de dezvoltare prin plantarea a 12 noi hectare cu soiuri nobile anul acesta, prin investitii suplimentare de 2 milioane de euro in crama si in tehnologiile de vinificare anul viitor si estimeaza o productie de aproximativ 350.000 sticle pe an in 2016, cu un procent de exporturi de 40%.

 

Liliac este disponibil spre comercializare cu urmatoarele vinuri: Sauvignon Blanc, Sauvignon Blanc Private Selection, Fetească Albă, Fetească Regală, Merlot Private Selection, Rosé si Nectar de Transylvania.
Vinurile Liliac sunt distribuite anul acesta exclusiv in segmentul Horeca si in magazinele specializate si se pot comanda si de pe site-ul: www.liliac.com.

Citit 1607 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite