Imprimă această pagină

Real Hypermarket a lansat catalogul de vinuri pentru aceasta toamna

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 22 Septembrie 2011 17:39

Real Hypermarket a lansat noul catalog de vinuri editia de toamna 2011, care reuneste o selectie de soiuri romanesti si de peste hotare, prezente in portofoliul retailerului. Totodata, Real si-a imbogatit gama prin lansarea unor sortimente ale podgoriilor Domeniile Vanju Mare si Crama Garboiu.

Portofoliul Real cuprinde peste 1.400 de varietati, dintre care 500 nationale (din 17 podgorii valoroase, sase regiuni viticole – Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania, Banat, Dobrogea), 300 de import (din 18 tari cu traditie vinicola in Europa si Lumea Noua), precum si spumante sau alte bauturi.

Noutatea absoluta a toamnei la Real o reprezinta o campanie inedita, prin care consumatorii pot castiga una dintre cele cinci excursii de degustare, fiecare incluzand o vizita la una dintre cramele renumitelor podgorii romanesti: Domeniile Tohani, Cramele Recas, Jidvei, Vincon Vrancea, Crama Oprisor.
„Si anul acesta, una din preocuparile permanente a fost innoirea paletei sortimentale prin atragerea de noi si noi producatori de vin pe rafturile magazinelor, in special producatori autohtoni. Astfel, in aceasta toamna prezentam noi soiuri de vinuri provenite de pe insoritele plaiuri vrancene si de pe dealurile Munteniei si Olteniei, vinuri care se caracterizeaza prin calitate si preturi bune”, a declarat Adriana Pita, Division Manager PR la Real Hypermarket Romania.
 
Citit 1926 ori

Articole înrudite