fbpx Imprimă această pagină

Reduceri substantiale la electrocasnice, prin noua campanie promotionala Metro Cash & Carry

Publicat în categoria Stiri
Publicat Miercuri, 07 Septembrie 2011 20:35

Metro Cash & Carry Romania deruleaza in perioada 8 septembrie 2011 - 15 ianuarie 2012, o noua campanie promotionala, prin care clientii profesionisti pot beneficia de o reducere de 40% la produsele electrocasnice participante. Pentru fiecare 100 de lei (fara TVA), cheltuiti in magazinele Metro Cash & Carry din Romania, clientii profesionisti vor primi cate un autocolant, reprezentand un punct bonus, care se lipeste pe talonul promotiei, primit la casa de marcat.

  Dupa insumarea a 8 puncte bonus, clientii isi pot alege oricare dintre cele 11 produse electrocasnice Krups, Moulinex, Rowenta sau Tefal incluse in promotie, beneficiind de reducerea de 40% din pretul afisat la raft. Punctele bonus pot fi colectate in magazine pana la data de 15 ianuarie 2012 si pot fi folosite impreuna cu talonul promotiei pana la data de 30 ianuarie 2012.
„Principalul obiectiv, mereu actual la Metro Cash & Carry Romania, este acela de a oferi clientilor nostri cele mai bune produse la preturile cele mai bune. Campania actuala are in vedere tocmai acest aspect, iar prin alegerea celor 11 produse electrocasnice, la preturi speciale, am urmarit acoperirea nevoilor diverse ale clientilor nostri. De asemenea, perioada extinsa de desfasurare a campaniei ofera ocazia cat mai multor clienti de a beneficia de reducerea de 40%, pe baza cumparaturilor curente, fara eforturi suplimentare”, a declarat Edwin Deurloo, Director Operational Metro Cash & Carry Romania.
Regulamentul promotiei este disponibil in toate magazinele Metro Cash & Carry.
 

Citit 1971 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.