Imprimă această pagină

Dan Oprescu revine in Unilever South Central Europe, in functia de Director de Marketing

Publicat în categoria Stiri
Publicat Marți, 05 Iulie 2011 15:05

Dan Oprescu este noul Director de Marketing al Unilever South Central Europe, in urma promovarii actualului director de marketing, Fulvio Guarneri, in functia de Vicepresident Brand Building Home and Personal Care al Unilever Rusia, Ukraina si Belarus (RUB), incepand cu 1 august 2011.

Dan Oprescu, are peste 17 ani de experienta pe piata bunurilor de larg consum, castigata in tarile din regiune. Acesta si-a inceput cariera in 1993, la The Nielsen Company, inainte de a veni la Unilever, in 1998, cand a preluat rolul de a asigura managementul marcilor de ingrijire a locuintei si ingrijire personala. În perioada 2000-2002 a lucrat pentru Unilever in Praga, detinand pozitii de Brand Development pentru produse de ingrijire a corpului si produse de ingrijire orala.
In anul 2002, Dan s-a alaturat companiei Japan Tobacco Intl Romania, in functia de Portfolio, Brand and Trade Strategy Director si a devenit membru in board in iunie 2005. In ultimii 3 ani, a condus divizia Consumer, Marketing si Research&Development a companiei Hochland Romania si Polonia.
“Suntem foarte bucurosi ca Dan revine in Unilever, cu o experienta puternica in marketing, trade marketing, comert modern si traditional, precum si o buna intelegere a brandurilor noastre”, a spus Marc Desenfans, Presedinte al board-ului Unilever South Central Europe.
Fulvio Guarneri lucreaza in Unilever South Central Europe din martie 2007, cand a preluat functia de Brand Building Director pentru portofoliul de produse alimentare, iar din martie 2009 coordoneaza, din pozitia de Marketing Director, operatiunile de marketing pentru toate categoriile de produse ale Unilever: ingrijirea locuintei, ingrijire personala, alimente, inghetata.
 
Citit 1655 ori

Articole înrudite