fbpx Imprimă această pagină

Campanie comuna pentru biscuitii din portofoliul Kraft Foods

Publicat în categoria Stiri
Publicat Luni, 16 Mai 2011 20:02

Kraft Foods a implicat, pentru prima data in Romania, toate marcile de biscuiti din portofoliul sau - Oreo, Belvita Start, Milka si Tuc - intr-o campanie promotionala comuna. Participarea la campanie presupune achizitionarea de produse sub marcile enumerate mai sus si inscrierea acestora pe site-ul www.biscuitiimei.ro. Este important de stiut fiind faptul ca produsele participante nu au etichete sau coduri promotionale, inscrierea in campanie bazandu-se pe bonul de casa, ce trebuie pastrat ca dovada a achizitiei, in cazul castigarii de premii.
De asemenea, inscrierea se poate realiza si prin SMS sau prin posta, conform detaliilor publicate pe site-ul promotiei.
Premiile constau in carduri de cumparaturi (unul in valoare de 5.000 lei si alte 5 in valoare de cate 2.000 lei fiecare) si baxuri de biscuiti (1.400 in total, cate 200 / saptamana). Cardurile sunt valabile timp de 12 luni de la data emiterii si pot fi utilizate doar in magazinele partenere (carduri Compliments, de la Edenred).
Premiile constand in baxuri de biscuiti Oreo, Belvita, TUC si Milka vor fi acordate in functie de optiunile castigatorilor, in limita a cate 50 de baxuri din fiecare sortiment alocate pentru fiecare saptamana de promotie.
Valoarea totala a premiilor este 50,311.5 RON (TVA inclus), la care se adauga impozitul pe venit care se retine la sursa, in valoare de 2171 RON. Extragerile saptamanale vor avea loc pe 20 mai, 27 mai, 3 iunie, 10 iunie, 17 iunie, 24 iunie, iar extragerea finala pentru premiile mari, pe 15 iulie 2011.
 

Citit 1886 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.