fbpx Imprimă această pagină

Angst revine in Bulevardul Ion Mihalache

Publicat în categoria Stiri
Publicat Marți, 19 Aprilie 2011 21:05

Angst a revenit in locatia situata la intersectia bulevardelor Ion Mihalache cu Turda, redeschizand astfel primul magazin al retelei comerciale cu acelasi nume.

„Consideram redeschiderea magazinului Ion Mihalache o reparatie morala fata de clientii fideli Angst din zona Miciurin. Prin acesta actiune, aratam inca o data ca Angst isi tine intodeauna cuvantul dat fata de consumatorii sai, onorand asfel o promisiune facuta in momentul inchiderii locatiei”, spune Sorin Minea, presedinte al grupului de firme Angst.
Investitia de aproximativ 300.000 de euro a fost realizata pentru o suprafata de 260 mp, transformand locatia intr-un spatiu complet de cumparaturi alimentare. Accentul a fost pus pe zona dedicata carnii si preparatelor din carne, in care gama « Bunatatilor Traditionale » ocupa un spatiu din ce in ce mai mare.
Magazinul ofera insa si spatii dedicate lactatelor si branzeturilor, legumelor si fructelor proaspete, painii si produselor de panificatie, clientii avand la dispozitie si o selectie de vinuri din cele mai bune podgorii.
Citit 2534 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.