fbpx Imprimă această pagină

Carmen Solomonescu este noul presedinte al APRIL

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Marți, 23 Noiembrie 2010 16:23

Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui, APRIL, si-a desemnat o noua conducere in reuniunea pe care a avut-o la Cluj, la sfarsitul saptamanii trecute, informeaza un comunicat al asociatiei.

Membrii APRIL au ales un nou Consiliu Director, format din companiile: Albalact, Almera, Covalact, Danone, Friesland, Lacta Giurgiu, Lactag, Lactate Natura, Lacto Solomonescu, Napolact, Primulact, Prodlacta, Tnuva, Unicarm si Unilact.

In functia de presedinte al APRIL a fost desemnata Carmen Solomonescu, reprezentanta societatii Lacto Solomonescu, iar prim vicepresedinte a fost ales Gheorghe Petrisor (Danone). Cei doi vicepresedinti APRIL sunt Gheorghe Grecu (Napolact) si Dorin Cojocaru (Tnuva), iar secretar general a fost ales Cristi Butnariu (Lacta Giurgiu). Fostul presedinte al asociatiei, Ioan Dirzu (Albalact) nu a mai candidat pentru nici o functie de conducere.

Societatile membre ale APRIL domina piata interna a produselor lactate. In Top 25 companii din industria laptelui (dupa cifra de afaceri pe 2009), intocmit de revista Piata, conduce Danone, in timp ce Napolact ocupa locul 3, Tnuva locul 10, iar Lacto Solomonescu locul 23.

Citit 2512 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.