fbpx Imprimă această pagină

Peste 2.500 de oameni au degustat inghetata Magnum pe intuneric

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 19 August 2010 17:21

Peste 2.500 de oameni au degustat, pe intuneric, inghetata Magnum, in perioada 21 iulie-15 august, la cafeneaua Van Gogh din Bucurest, in cadrul campaniei “Magnumize your senses” , organizata de Unilever.

Prin acest eveniment, compania a dorit sa le ofere consumatorilor experienta exaltarii simturilor pe intuneric, prin conceptul “blind dinner”, care reflecta amplificarea gustului si a mirosului in absenta vazului.

Obiectivul campaniei a fost acela de a crea pentru iubitorii de inghetata o experienta deosebita care sa ii convinga de beneficiile pe care brandul le ofera.

“Faptul ca am ales aceasta metoda pentru a comunica cu iubitorii de inghetata reprezinta, de fapt, o dovada ca brandul Magnum poate trece dincolo de bariera conventionalului. Degustarea pe intuneric elimina orice deviere a atentiei catre altceva in afara de gust si miros. In camera obscura din grand Caf?an Gogh, oamenii au lasat in urma lumina si au pasit in intuneric, au uitat grijile, prejudecatile si s-au lasat condusi intr-o lume cu totul noua, in care aromele desavarsesc gustul”, a declarat Ruslan Romaniuc, Brand Manager Ice Cream Unilever.

Citit 1119 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.