Imprimă această pagină

Verdino lansează o gamă nouă de cârnați și chifteluțe din proteină de mazăre

Publicat în categoria Stiri
Publicat Marți, 16 Februarie 2021 12:48

Compania Verdino Green Foods din Mediaș, care deține brandul românesc Verdino, ajunge, astfel, la un portofoliu de 52 de produse vegane pe bază de proteine din mazăre.


Noua gamă vine cu șase tipuri de cârnați, fiecare din ei cu inserții de condimente și plante aromatice specifice bucătăriilor europene și orientale. 
Alături de noua gamă de cârnați, Verdino Green Foods lansează și chifteluțe gata formate, așezate în matrița preformată și cheeseburgeri umpluți cu cuburi de cheddar, toate pe bază de proteină din mazăre.

Gama de produse Verdino poate fi găsită în majoritatea rețelelor de comerț modern, dar și online, pe www.verdinoshop.ro.


„Cei mai mulți dintre retaileri au înțeles că aceasta este direcția viitorului și au devenit mai receptivi față de produsele plant-based. Astfel, am decis să ne extindem portofoliul, oferind consumatorilor o paletă largă din care să poată alege. Produsele Verdino întrunesc toate calitățile de gust ale consumatorilor noștri, sunt echilibrate caloric și reale surse de proteine și fibre. Suntem prezenți acum în trei zone importante din magazine: fresh, ultra-fresh și congelate, gama Verdino ajungând la 52 de produse și nu ne oprim aici”, spune Eberhart Raducanu, CEO Verdino Green Foods. 


Produsele Verdino vor ajunge în 2021 și în magazine din țări precum Marea Britanie și Germania, unde sunt semnate deja parteneriate cu distribuitori locali.

Citit 747 ori

Articole înrudite