fbpx Imprimă această pagină

Investițiile și flexibilitatea business-ului aduc un plus de 5% în afacerile Cumpăna 1993

Publicat în categoria Stiri
Publicat Luni, 10 August 2020 15:25

Investițiile realizate în flota de echipamente la finalul anului 2019, la care s-au adăugat investițiile în flota auto dedicată livrărilor, precum și strategia privind planurile de dezvoltare a companiei s-au dovedit a fi alegeri de succes pentru Cumpăna 1993 în derularea afacerilor din acest an. Prin prisma evenimentelor recente determinate de pandemie, întregul efort al board-ului companiei a fost direcțio­nat către regândirea modelului de business şi ofertare.

Deși începutul de an a reprezentat o perioadă dificilă din punct de vedere al estimărilor privind evoluția companiei, managementul companiei Cumpăna a ales să investească încredere în viitor urmărind în același timp tendințele pieței locale și reorientându-se către noile cerințe ale consumatorilor finali.

În acest sens, eforturile au fost concentrate în special în direcția companiilor care au implementat munca de acasă și care au dorit să ofere în continuare beneficii angajaților, din dorința de a le oferi soluții personalizate astfel încât aceștia să se poată bucura în continuare de avantajele oferite de Cumpăna în noul mediu de lucru, în confortul propriei locuințe.

Nu au fost neglijați nici clienții persoane fizice, compania a readus în piață apa în bidoane de 5 litri, dar și tipuri de abonamente regândite în funcție de cerințele venite din partea acestora. Mai mult, prin parteneriatele cu distribuitori locali, procesul de achiziție a produselor a devenit mai facil din punct de vedere al deplasării sau timpului alocat.

Ema Danila august 2020Am avut întotdeauna încredere în potențialul de dezvoltare al companiei și am susținut demersurile către schimbare prin investiții permanente atât la nivel de flotă de echipamente sau ­autoutilitare cât și la nivel de plan de afa­ceri. Ofertele noastre către companii vin în ajuto­rul acestora și se constru­iesc în funcție de ce­rințele specifice fiecărui tip de afacere, pentru a putea asigura în continuare anu­mite beneficii angajaților. Strategia noastră, deși readaptată unor condiții neprevăzute, ne permite să estimăm în acest moment o creștere cu 5 % a cifrei de afaceri a companiei, în comparație cu anul trecut” a declarat Ema Dănilă, administrator Cumpăna 1993.

Piața apei potabile a devenit astăzi extrem de concurențială prin implicarea producătorilor de băuturi răcoritoare sau ape îmbogățite cu minerale și vitamine, produse ce sunt puternic promovate către consumatorul final.

Noi am ales să rămânem la nivel de «gust original», așa cum generos îl oferă natura, fără a schimba «rețeta», şi să ne adresăm tuturor segmentelor de vârstă, astfel încât acest produs să nu reprezinte o achiziție sporadică, impulsionată de momentul lansării unei campanii. Considerăm că în ceea ce privește consumul de apă, acesta nu trebuie să fie corelat cu anumite activități zilnice ci trebuie să fie un comportament natu­ral, deoarece este benefic organismului indiferent de vârstă sau de activitatea fizică zilnică. Avem și vom avea întotdeauna campanii bazate pe oferte de preț precum și acțiuni de lansare de produse noi. Pentru acest an avem în vedere lansarea unui produs premium, accesibil ca preț, care va avea la bază aceleași criterii de compoziție și puritate cu care sunt deja obișnuiți clienții noștri.

Pentru că în acest moment este dificil de estimat dacă activitatea companiilor va rămâne sau nu orientată către munca de la domiciliu, Cumpăna a remodelat serviciile din portofoliu astfel încât companiile să poată oferi în continuare beneficii angajaților fără a fi nevoite să schimbe furnizorul de apă și cafea. Astfel, chiar dacă vor fi impuse noi restricţii de mișcare, consumatorii nu vor mai simţi nevoia creării unui stoc de apă sau cafea deoarece vor ști că se pot baza pe furnizarea lunară, la timp, a produselor de care au cea mai mare nevoie.

Citit 547 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.