Imprimă această pagină

Secom: peste 25 milioane euro cifră de afaceri în 2019, +21%

Publicat în categoria Stiri
Publicat Miercuri, 12 Februarie 2020 14:41

Secom a finalizat 2019 cu o cifră de afaceri de peste 25,5 milioane de Euro, + 21% față de anul anterior, investiții de peste 3,3 milioane de Euro și o echipă de 190 de oameni


Secom®, compania românească cu 16 ani de experiență în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe, a investit peste 3,3 milioane de Euro în 2019 și și-a continuat evoluția, ajungând la o cifră de afaceri de peste 25,5 milioane de Euro, în creștere cu 21% față de anul anterior, și o echipă de 190 de oameni dispusă la nivel național.


Principalele investiții în 2019 au vizat extinderea portofoliului cu o serie de inovații, dezvoltarea echipei prin atragerea de noi talente și îmbunătățirea competențelor funcționale și de management. Compania a continuat să investească, atât în activități de marketing, cât și în noi capabilități în zona de digital.


În ceea ce privește portofoliul, 2019 s-a tradus în materie de inovație prin extensii de game, atât în cadrul segmentului de probiotice (Jarro Dophilus Ultra , Jarro Dophilus Infant2 și Jarro Dophilus Mood), celui de multivitamine și minerale (gama Alive! Ultra), cât și în segmentul de minerale-calciu (Alive Calcium + D3), dar și la nivelul gamei de pediatrie ChildLife (Hepato-Care). Anul trecut, Secom a extins și portofoliul de cosmetice prin introducerea gamei pentru bărbați Andalou Men și a gamei CannaCell® sub egida brandului Andalou Naturals. Noile produse se remarcă pe piața locală prin asocierile de ingrediente inovatoare, documentate științific, concentrația mare de bacterii benefice și forma inedită de încapsulare ce încorporează bacteriile benefice într-o matrice formatoare de gel, rezistentă la aciditatea gastrică – în cazul probioticelor, precum și prin formele ușoare de administrare.

 

„2019 a fost un an foarte bun pentru Secom, în care am așezat cărămizi solide la dezvoltarea sustenabilă a companiei. Suntem mândri de inovațiile aduse în portofoliu, de echipa Secom și avem încredere în viziunea noastră pentru următorul deceniu. Un pas important va fi 2020, care are toate premisele să fie unul reușit, în care ne așteptăm să avem o creștere de două cifre și să îmbunătățim rata profitabilității companiei”, declară Lucia Costea, CEO Secom.

 

Pentru 2020 vor rămâne în focusul strategiei de portofoliu calitatea, sinergia ingredientelor din formule, în linie cu macro trendurile internaționale. Compania are în plan dezvoltarea business-ului, atât pe verticală cât și pe orizontală, continuarea investițiilor în tehnologizarea și automatizarea proceselor, în comunicarea relevantă cu consumatorul prin inițiative de marketing targetate și, nu în ultimul rând, în proiectele educative menite să susțină românii în accesarea unui stil de viață mai sănătos. Alte priorități în 2020 sunt consolidarea lanțului de retail, creșterea coeziunii echipei actuale și relocarea Head Office-ului Secom într-un nou sediu în nordul capitalei.

Citit 811 ori

Articole înrudite