fbpx Imprimă această pagină

Update: Profi preia 18 din cele 20 de magazine ale rețelei Pram Maya

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Joi, 19 Decembrie 2019 17:12

Rețeaua Profi crește rapid, inaugurând noi magazine proprii dar și preluând rețele deja existente. Cea mai recentă evoluție este preluarea unui grup de 18 spații comerciale Pram Maya din județele Prahova și Dâmbovița, prin intermediul unei tranzactii deja agreate de Consiliul Concurentei. Din cele 20 de magazine pe care Pram Maya le deținea anterior acestei tranzacții, doar cele din orașele Urlați și Slănic au rămas în administrarea companiei.

“Preluările fac parte integrantă din strategia Profi de dezvoltare și ne bucurăm că aceasta este cea mai mare astfel de acțiune din istoria noastră. Apreciate de public, la începutul anului viitor noile spații vor fi aliniate la standardele Profi, intrând în rețea în formatele cele mai potrivite pentru clienții lor și aducând mai aproape de cumpărătorii din cele două județe gama noastră de produse de calitate la prețuri bune și cu promoții interesante,” a declarat Daniel Cîrstea, directorul general Profi Rom Food. Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania, prezenta in mai mult de 550 de localitati si care asigura locuri de muncă pentru peste 17.500 de colegi care pun umărul la realizările companiei.

“Primul magazin Maya a fost deschis în 2009, în Plopeni, din visul de a avea un supermarket aproape de tine, unde găsești tot ceea ce ai nevoie, la prețuri mici. Zece ani mai tarziu, ne bucurăm să avem o rețea consolidată, care a atras atenția unui fond de investitii internațional. Credem cu tarie că se pot construi businessuri sănătoase în România, dacă există viziune, misiune și valori reale, indiferent de sectorul de activitate. In ceea ce privește planurile grupului Pram Maya, ne dedicăm activităților care ne-au consacrat, morărit, panificație, patiserie și continuăm să dezvoltăm celelalte afaceri pe care le avem in desfășurare, în domeniile real estate, birouri si retail, precum si HoReCa”, au declarat administratorii rețelei Maya, Andrei si Răzvan Popescu.

 

Citit 615 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.