Imprimă această pagină

Grupul Phoenix achiziționează lanțul de farmacii Ecofarmacia, continuând astfel dezvoltarea lanțului propriu de farmacii, Help Net

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 19 Decembrie 2019 11:58

La acest moment, tranzacția face obiectul unei notificări către Consiliul Concurenței.


Farmaciile Ecofarmacia sunt situate în Transilvania, una dintre cele mai prospere zone din România. Cele 32 de farmacii și poziția regională dominantă a rețelei Ecofarmacia sunt în linie cu strategia de expansiune a Help Net.


„Ne bucurăm că putem integra cele 32 de farmacii în rețeaua Help Net, reușind astfel să ajungem și mai aproape de pacienții noștri. Această nouă achiziție reprezintă un alt pas strategic în creșterea prezenței noastre pe piață din România”, a declarant Sebastian Ring, Managing Director Help Net.

 

„Sunt bucuros că încredințez afacerea noastră de success unei alte afaceri de success. Sunt convins că farmaciile Ecofarmacia și, mai ales, angajații acestora sunt pe mâini foarte bune”, a declarat Marius-Călin Cherecheș, Managing Director Ecofarmacia Network SRL.

 

Dezvoltarea rețelei de farmacii Help Net este o prioritate pentru companie, care își dorește să fie cât mai aproape de pacienții săi, oferindu-le produse și servicii de calitate superioară.
Rețeaua de farmacii Help Net și distribuitorul de medicamente Farmexim fac parte din grupul Phoenix începând din aprilie 2018 și își propun să devină cei mai buni furnizori de servicii integrate de sănătate din România.

Citit 818 ori

Articole înrudite