fbpx Imprimă această pagină

Medalii de aur pentru vinurile din portofoliul The Iconic Estate la prima ediție a festivalului AMIGO’S Borfesztival

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Miercuri, 13 Noiembrie 2019 19:16

Un vin bun este recunoscut în primul rând prin recunoașterea specialiștilor și a consumatorilor. La fel s-a întâmplat și în cazul a șapte vinuri liniștite și vinuri spumante din portofoliul The Iconic Estate care au fost medaliate cu aur și argint la prima ediție a AMIGO's Borfesztival care a avut loc în luna octombrie, în Miercurea Ciuc.

 

Cele șapte vinuri din portofoliul The Iconic Estate declarate câștigătoare sunt:

• Rhea – Viognier și Hyperion – Fetească Neagră 2014 au obținut cea mai mare distincție, Marea Medalie de Aur;
• Colina Piatra Albă – Roșu 2017, La Umbra – Pinot Grigio și spumantele Millennium – Rose Summer Edition și Millennium – Demisesc, au fost recompensate cu Medalia de Aur
• Prahova Valley – Rose a fost distins cu Medalia de Argint.

 

Portofoliul The Iconic Estate are o prezență constanta la târguri și festivaluri naționale și internaționale, unde este apreciat și premiat. Cele șapte medalii obținute subliniază încă o dată faptul că The Iconic Estate se poziționeaza în topul producătorilor de vin români.


Noutatea cu care debutează AMIGO'S Borfesztival pe piața concursurilor este mixul de jurați: clienți HoReCa, somelieri, cursanți ai Wine & Spirit Education Trust și chiar reprezentanți ai Organizatorului. Cu toții au intrat în contact cu portofoliul expozanților în calitate de jurați. Comisiile formate, una pentru distilate și cinci comisii pentru vinuri au avut rolul de a premia și consemna cele mai bune băuturi din portofoliile producătorilor.
Târgul de la Miercurea Ciuc a adunat zeci de producători consacrați din România pentru deliciul vizitatorilor, dar și în scop caritabil. 25% din încasările obținute în urma organizării acestui târg sunt donate către Spitalul Județean de Urgență.

Citit 480 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.