fbpx Imprimă această pagină

Club Retail: Florin Şchiopu – Profi şi Lorena Chiş – Kamis sunt speakeri la „OPORTUNITĂŢI 2020”. Tchibo este Coffee Partner, iar Multitech Partener Gold

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Miercuri, 28 August 2019 19:11

Noul director operaţional al companiei Profi Rom Food – Florin Şchiopu – şi marketing managerul companiei Kamis Condimente – Lorena Chiş – se alătură speakerilor conferinţei „OPORTUNITĂŢI 2020” organizată în cadrul ediţiei a şaptea a Clubului de Retail. Tchibo revine la Club în calitate de Coffee Partner, iar Multitech participă prima oară ca Partener Gold.


Fost, până de curând, director de supply chain, Florin Şchiopu a preluat responsabilităţile de director operaţional al celui mai extins retailer din România. În cadrul sesiunii „Mai aproape de shopperi”, Florin va prezenta viziunea în această privinţă a Profi Rom Food. În urmă cu trei luni, Profi deschidea magazinul cu numărul 1.000 şi anunţa deschiderea a încă 1.400 de magazine în următorii cinci-şase ani, precum şi stabilirea ca obiectiv strategic a creşterii încasărilor per magazin.


Pasionată de branduri şi de poveştile din spatele lor, Lorena Chiş va participa la dezbaterea din sesiunea „Charisma brandurilor” din poziţia unui profesionist cu experienţă de 12 ani în marketing. Lorena coordonează acum brandurile Kamis şi Galeo, după ce timp de aproape opt ani a gestionat alte patru mari branduri din industria bunurilor de larg consum - Pall Mall, Viceroy, Lucky Strike şi iFuse.


Unul din cele mai puternice patru branduri de cafea de pe piaţa românească – cel puţin după numărul voturilor obţinute la Premiile PIAŢA 2018 – Tchibo va fi, din nou, cafeaua care va întâmpina participanţii la Club Retail. Multitech este o companie furnizoare de soluţii de marcare, datare şi codare, aflată de cinci ani într-un parteneriat consolidat cu firma americană Videojet. Tchibo şi Multitech se alătură astfel altor mari branduri şi companii care susţin evenimentul: Kaufland este Partener Principal alături de Cris-Tim, Zuzu, Inovalabel şi Artmatch; Oreo este Sweet Partner, Ursus Breweries este Cool Partner, D+i Activation este Technology Partner; Comtim, CHEP, Kamis, Farmec, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, MPC Trade Marketing Services şi Alexandrion sunt Parteneri Gold.


Clubul de Retail este organizat de Piaţa în perioada 9 – 11 octombrie la Hotel Alpin Poiana Braşov. Programul Clubului, tematica integrală a conferinţei „OPORTUNITĂŢI 2020” sunt disponibile AICI. Pentru rezervarea pachetelor de participare click aici. Până la data de 10 septembrie este valabilă oferta early booking cu un discount de 8% faţă de preţul standard.

 

Citit 797 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.