fbpx Imprimă această pagină

Selgros organizează Festivalul de Vin Bacău, ediţia a patra

Publicat în categoria Stiri
Publicat Miercuri, 21 August 2019 15:04

Între 23 și 25 august băcăuanii – și, desigur, nu doar ei – sunt invitați să guste și deguste, să aleagă și să culeagă ceea ce Galileo Galilei numea „raze de lumină ținute laolaltă de apă” – adică nenumărate vinuri în cadrul Festivalului de vin Selgros Bacău, aflat la a patra sa ediție.


Dedicat deopotrivă profesioniștilor și pasionaților de vin, festivalul vă propune sute de etichete de la producători interni și internaționali, senzații noi, gusturi clasice, inovații și nume consacrate.


MC-ul festivalului e nimeni altul decât Marius Florea-Vizante - iar chef peste licori, nimeni altul decât Sergiu Nedelea, carismaticul somelier ce va avea grijă să familiarizeze publicul cu sortimentele de vin.


Și, pentru că vinul e, nu-i așa, un aliment care însoțește alte alimente, mâncărurile potrivite nu vor lipsi – mai mult, doi celebri maeștri bucătari ai României, Cezar Munteanu și Nico Lontras, vor oferi sâmbătă câte un spectacol gastronomic. Iar duminică, Andi Moisescu și prietenii vor face atmosferă la un pahar de vin și un preparat făcut ad-hoc de Nico Lontras.

 

Festivalul de vin Selgros Bacau


Găsiți programul pe zile și alte informații pe pagina de Facebook a evenimentului.


De vineri, 23 august, vă așteptăm, așadar, la Selgros Bacău pentru un regal al simțurilor și-un omagiu bahic presărat cu distracție!


IN VINO VERITAS, IN SELGROS QUALITAS!

Citit 435 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.