fbpx Imprimă această pagină

Preselecțiile pentru Premiile Constantin Brâncoveanu continuă până pe 28 august

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Miercuri, 21 August 2019 12:36

Fundația Alexandrion reamintește celor interesați că lista nominalizărilor pentru Premiile Constantin Brâncoveanu, ediția a VI-a, 2019, va rămâne deschisă până la data de 28 august. Conform Regulamentului oficial al Premiilor, propunerile pot fi trimise către Fundație, urmând ca juriul să decidă câștigătorii.


Pentru a putea fi luată în considerare, fiecare propunere trebuie să fie însoțită de o argumentație profesională limitată la un text de maxim 2000 de caractere( maximum o pagină A4). Acesta va fi expediată pe adresa Fundației Alexandrion (Str. Nicolae Grigorescu 19A, Otopeni, Ilfov ) sau via email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la redacția Cotidianul.ro.


Categoriile pentru care se pot face nominalizările în acest an sunt: Muzică, Arhitectură, Arte Plastice, Istorie, Literatură, Teatru, Film, Ecomonie, Medicină. Gala Premiilor Constsantin Brâncoveanu 2019 va avea loc pe 1 octombrie, în incinta Ateneului Român.


În 2018, cea de-a V-a ediție de la București a Premiilor Constantin Brâncoveanu s-a desfășurat sub semnul Centenarului Unirii din 1918, la Palatul Regal (Muzeul National de ArtĂ al Romaniei). Premiile Constantin Brâncoveanu pentru Diaspora 2019 s-au desfășurat la Paris în data de 28 mai 2019.


Laureații edițiilor anterioare ale Premiilor Constantin Brâncoveanu pot fi regăsiți pe site-ul Fundației Alexandrion: https://www.fundatia-alexandrion.ro/gala-premiilor-constantin-brancoveanu/.

Citit 465 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.