fbpx Imprimă această pagină

Club Retail: conferinţa despre oportunităţile pe care le oferă anul 2020

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Marți, 23 Iulie 2019 09:31

Un vibe nou şi energic se simte în industria bunurilor de larg consum. Cele mai multe dintre schimbările şi provocările pe care le constatam sau anticipam anul trecut la Club Retail s-au confirmat a deveni driveri ai pieţei. La orizontul anului 2020, pentru profesioniştii din FMCG şi Food Retail apar, astfel, multiple şi valoroase oportunităţi de dezvoltare a afacerilor şi de evoluţie profesională.


Conferinţa „OPORTUNITĂŢI 2020” organizată de Piaţa în cadrul ediţiei a şaptea a Clubului de Retail urmăreşte să dezbată în detaliu oportunităţile care apar în viitorul apropiat, să ofere modele şi surse de inspiraţie pentru comunitatea profesională şi de afaceri din industria bunurilor de larg consum, să fie un mediu favorabil schimbului de opinii şi idei între profesioniştii în domeniu.


Ediţia 2019 a Clubului de Retail – organizată la Hotel Alpin în Poiana Braşov, în perioada 9 -11 octombrie – se bucură de sprijinul şi încrederea unor companii şi branduri sinonime cu excelenţa în industria bunurilor de larg consum: Kaufland este Partener Principal alături de Cris-Tim, Zuzu, Inovalabel şi Artmatch; Ursus Breweries este Cool Partner, Oreo este Sweet Partner, D+i Activation este Technology Partner; Alexandrion, CHEP, Comtim, Farmec, Kamis şi MPC Trade Marketing Services sunt Parteneri Gold.


Modificarea profundă a stilului de viaţă a provocat iniţierea unui proces de restructurare a marilor categorii de produse, echivalent cu direcţii noi de evoluţie şi creştere pentru branduri şi brand manageri, sales manageri, marketeri, buyeri, category manageri şi manageri operaţionali. Reconsiderarea experienţei de cumpărare şi redefinirea conceptelor comerciale ale multora dintre retaileri sunt la originea noilor strategii de apropiere de shopperi. Pentru trade marketeri şi agenţii, pentru profesioniştii în marketing şi vânzări acestea deschid căi de diferenţiere, de creştere a vânzărilor, consolidare a brandurilor şi, evident, de întărire a parteneriatelor cu retailerii.


Conectaţi 24/7, cumpărătorii şi consumatorii sunt foarte atenţi la experienţele altora, pasionaţi să le dezbată şi deseori gata să le distribuie cunoscuţilor, dar şi să împărtăşească propriile experienţe. Asta e de bine pentru marketerii cu atitudine proactivă, căci reprezintă un mediu propice consolidării relaţiei brandului cu shopperii şi mai ales cultivării încrederii în brand.


Programul Clubului şi tematica integrală a celor patru sesiuni ale conferinţei sunt disponibile pe websiteul evenimentului.


Rezervarea pachetelor de participare la Club Retail – conţinând accesul la conferinţă şi la party, servicii integrale de cazare şi masă –este disponibilă AICI. Până la 15 august este valabilă oferta super early booking, cu un discount de 15%.

Citit 541 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.