fbpx Imprimă această pagină

Kaufland România redeschide magazinul din Vatra Dornei și asigură 70 de locuri de muncă în orașul din județul Suceava

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 27 Iunie 2019 13:34

Kaufland România redeschide de astăzi magazinul din Vatra Dornei, de pe str. 22 Decembrie, nr. 24, singurul hipermarket din oraș, într-un format nou, modernizat și extins.

 

Spațiul magazinului a fost mărit cu 675 mp, ajungând astfel la o suprafață totală de 4170 mp și una de vânzare de 2320 mp.

 

Design-ul a fost modernizat, iar hipermarket-ul are fațadă vitrată, cu pereți de sticlă, ce conferă o atmosferă luminoasă, asemenea unui mall, și o experiență de cumpărături mai plăcută.

 

Ca noutate, hipermarketul oferă clienților începând de astăzi un raion cu pește proaspăt. Alte raioane au fost extinse, pentru a oferi un sortiment mai bogat și variat – precum cel de Legume Fructe și vitrina cu servire asistată. În sortimentele disponibile au fost introduse articolele vrac pentru produse congelate și au fost extinse cele de băuturi, produse cosmetice și drogherie.

 

Spațiul dedicat parcării a fost dublat, astfel că acum clienții au la dispoziție 200 de locuri, din care nouă sunt destinate persoanelor cu dizabilități. Tot în exterior, magazinul va avea un punct Grill modernizat după cel mai nou concept Kaufland.

 

Kaufland România, unul dintre cei mai mari angajatori privați din țară, asigură peste 70 de locuri de muncă în Vatra Dornei prin acest magazin și sprijină astfel dezvoltarea comunității locale.

 

Citit 253 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.