fbpx Imprimă această pagină

The Iconic Estate, noua identitate corporativă a companiei de vinuri din grupul Alexandrion

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Vineri, 24 Mai 2019 19:10

La un an după preluarea societăţilor Halewood, grupul Alexandrion a lansat The Iconic Estate, noua identitate corporativă a companiei sale de vinuri, care operează ca producător, exportator şi importator selectiv de vinuri liniştite şi spumante. Evenimentul de lansare, desfăşurat la Palatul Ghica Tei, a etalat dorinţa şi capacitatea grupului de a oferi consumatorilor experienţe memorabile, vinurile de calitate fiind un vehicul potrivit pentru acest tip de promisiune de brand.

 

Stelios Savva CEO

„De-a lungul anilor, grupul nostru a făcut achiziții de succes, integrând cultura și adoptând filozofia noastră de business. Îmbunătățim și dezvoltăm, atât procesele, cât și portofoliul, dar respectăm întotdeauna istoria și patrimoniul entităților care se alătură. Prin urmare, am integrat operațiunile Halewood începînd din iunie anul trecut, respectând moștenirea sa, deoarece vinurile produse de acesta de-a lungul anilor au fost bine primite de piață și au fost premiate în mai multe competiții internaționale, fiind primul producător de vinuri din România care a primit medalia de aur la "Concours Mondial de Bruxelles”. Alegerea noii identități a fost un proces care ne-a ajutat să definim aspirația noastră în business. La Alexandrion, viziunea noastră este să împărtășim momente speciale alături de consumatorii noștri. Inspirați și ghidati de pasiunea și de experiența noastră, promitem să oferim branduri atractive consumatorilor noștri. Alegând numele "The Iconic Estate" simtim că ne ținem această promisiune: Să fim “Iconic” - emblematici, inovativi și să aducem entuziasm consumatorilor noștri“, a declarat Stelios Savva, directorul general al Alexandrion Group.


The Iconic Estate deţine peste 225 de hectare de podgorii în regiunea Dealu Mare, instalații de producție și depozitare, trei linii de îmbuteliere, depozit cu temperatură controlată și pivnițe subterane. Vinăria din Tohani, Gura Vadului, are una dintre cele mai mari pivnițe din regiunea Dealu Mare și o capacitate de procesare de 5.000 tone de struguri pe an, fiind produse aproximativ 3,6 milioane de litri de vin anual, reprezentând aproximativ 5 milioane de sticle.


Aproximativ 40% din producția anuală este vândută în străinătate, în 40 de ţări din Europa, America de Nord, Extremul Orient şi Orientul Mijlociu.


Portofoliul de vinuri al companiei The Iconic Estate cuprinde gamele Rhein Extra (vinuri spumante), Hyperion, Neptunus, Kronos, Rhea, Theia, Colina Piatra Albă, Byzantium, Prahova Valley, Floare de Lună, Floarea Soarelui, La Umbra, La Crama.

 

Marinela Popescu Director Marketing


"Valorile care definesesc The Iconic Estate sunt: calitatea, istoria, inovația și atitudinea fără compromisuri; apreciem integritatea, loialitatea și comportamentul responsabil. Ne mândrim cu produsele, oamenii și principiile noastre familiale și respectăm, în egală măsură, consumatorul, partenerii și mediul înconjurator. Aceste valori le trăim și le regăsim în acțiunile noastre din fiecare zi. Cum inovația este una dintre valorile The Iconic Estate, ca urmare a trendurilor identificate cu privire la preferințele shopperului și consumatorului, pe parcursul următoarelor luni vom aduce atribute noi produselor existente și vom extinde portofoliul cu noi produse și linii de brand. De asemenea, vom demara acțiuni de comunicare și promovare 360 de grade pentru a ne asigura de o interacțiune constantă și intensă cu shopperul şi consumatorul nostru”, a declarat Marinela Popescu, directorul de marketing al grupului Alexandrion.


Prezent în România de un sfert de secol, grupul Alexandrion este în prezent liderul pieţei de băuturi alcoolice în România, atât pe segmentul de producţie cât şi de distribuţie. Viziunea de dezvoltare a grupului constă în generarea de experienţe unice şi memorabile pentru cumpărătorii şi consumatorii produselor sale.


În anul 2017, Alexandrion a început producţia primului (şi deocamdată singurului) whiskey single malt din România. După o maturare de trei ani în butoaie de stejar, acesta va fi disponibil pe piaţă la sfârşitul anului viitor.

 

Citit 374 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.