fbpx Imprimă această pagină

Chef Cezar Munteanu lansează Mâncare cu principii, propriul brand de preparate culinare pentru retail

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Joi, 16 Mai 2019 19:21

Sarmale tradiţionale constituie primul sortiment al brandului Mâncare cu principii, aparţinând lui Chef Cezar, care este pregătit de lansare la începutul lunii iunie. Preparatele culinare sunt realizate în colaborare cu Marcel, producătorul ieşean de preparate din carne, pe baza reţetelor lui Chef Cezar.


„Mâncare cu principii înseamnă preparate exact ca la mama acasă, cu atenţie la detalii – de exemplu în cazul sarmalelor, proporţia de orez, pasta de tomate folosită etc., a declarat pentru Piaţa Chef Cezar Munteanu. Brandul şi reţetele îmi aparţin, ca şi controlul respectării lor; produsele nu conţin soia sau fibră vegetală, sunt preparate curate”, accentuează Cezar Munteanu, care adaugă că brandul este poziţionat în consecinţă, adică premium.

 

sarma 2


Distribuţia targetează magazinele aparţinând retailului modern, în principal lanţurile comerciale mari. În privinţa Sarmalelor tradiţionale volumul comercializat va fi la nivelul a 5 tone lunar. Pe lângă acestea, Mâncare cu principii va include şi alte preparate, între care chiftele şi coaste de porc.


Chef Cezar – unul din cei mai renumiţi chefi din România, membru al juriului Arenei Bucătarilor şi promotor, alături de Selgros, al alimentaţiei sănătoase prin programul multianual „Sănătatea începe din farfurie” – este primul dintre marii chefi români care lansează un brand propriu de preparate culinare.

Citit 433 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.