fbpx Imprimă această pagină

Vascar oferă 35 de premii la a 35-a sa aniversare

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 09 Mai 2019 13:57

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate de carne și conserve din România, împlinește 35 de ani de activitate.


Luna mai este luna Vascar și ne bucurăm să sărbătorim alături de clienți, parteneri și colegi. Practic, este un prilej de reînnoire a angajamentului brandului de a răsplăti cu fiecare ocazie fidelitatea partenerilor săi. Fără ei, nu am fi azi aici, privind cu mândrie la această poveste locală de succes. Îmi doresc ca tot mai mulți români să aibă acces facil la produsele noastre și mă bucur că de la an la an înregistrăm o creștere semnificativă a notorietății și a vânzărilor”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.


În perioada 9 mai – 5 iunie, cei care cumpără produse în valoare minimă de 35 de lei, în rețeaua de magazine Vascar, utilizând cardul de fidelitate, pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 35 de premii puse în joc, dintre care 3 premii în bani și 32 de coșuri cu produse din gama Alege natural, Fără E-uri.


În prezent, Vascar are peste 300 de angajați, o fabrică de procesare la Vaslui și 19 magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.


La finalul lui 2018, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro, în creștere cu 15% față de anul precedent.

Citit 221 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.