Imprimă această pagină

Dan Timotin preia poziția de General Manager al operațiunilor Coca-Cola HBC FYROM

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 14 Martie 2019 14:27

Grupul Coca-Cola HBC continuă promovarea românilor în poziții de top management, prin numirea lui Dan Timotin în poziția de General Manager al operațiunilor companiei Pivara Skopje, un joint-venture între Coca-Cola HBC & Heineken din Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei (FYROM), începând cu data de 1 martie 2019.


În ultimii trei ani, Dan Timotin a ocupat poziția de Sales Manager pentru România, care a fost preluată de Gyorgy Galantai.


Dan Timotin s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în 2011 ca Chief Financial Officer pentru România şi Moldova, iar ulterior a fost numit Group Commercial Finance Director. În 2015 a început să își dezvolte cariera în zona de vânzări, un an mai târziu fiind numit Sales Manager pentru România. În ultimii ani, el a avut un rol major în reconstruirea echipei de vânzări și remodelarea strategiei comerciale a organizației, schimbări care s-au reflectat în cifrele de vânzări ale companiei, aflate în creștere susținută.


“Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei macedonene a Coca-Cola HBC. Avem aceleași valori, misiune și viziune și sunt convins că împreună putem consolida poziția de lider de piață a companiei noastre. Aș vrea să mulțumesc echipei din România pentru tot ce am învățat și am realizat împreună, a fost o experiență memorabilă, care va constitui o bază solidă pentru activitatea mea din noua poziție”, a declarat Dan Timotin.


Începând cu 11 februarie 2019, poziția de Sales Manager pentru România a fost preluată de Gyorgy Galantai. Odată cu preluarea poziției de Sales Manager, Gyorgy Galantai s-a alăturat echipei de Senior Management Team a Coca-Cola HBC România. El și-a început cariera în companie în 2001, ca Management Trainee, în Ungaria, deținând în ultimii 17 ani poziții de management în departamentele Key Accounts, Telemarketing, Field Sales și General Sales.


Gyorgy Galantai este recunoscut pentru stilul său de leadership autentic şi demn de urmat, cu un impact semnificativ asupra dezvoltării organizației din care a făcut parte.


“Sunt foarte entuziasmat de această nouă provocare pe care o am în Grupul Coca-Cola HBC. Pe tot parcursul activității mele, am urmărit îndeaproape piața românească și pot spune acum că mă bucur că îmi voi continua cariera aici. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu noua mea echipă și să învăț de la fiecare persoană în parte. Indiferent de țara în care ne aflăm, oamenii sunt inima companiei noastre
și în fiecare zi ne dezvoltăm și creștem împreună”, a declarat Gyorgy Galantai.

Citit 499 ori

Articole înrudite