fbpx Imprimă această pagină

Meda și Propaganda povestesc despre arta fabricării salamurilor

Publicat în categoria Stiri
Publicat Marți, 05 Martie 2019 16:53

Producătorul de mezeluri Meda și agenația de comunicare Propaganda invită consumatorii într-o călătorie în lumea gusturilor rafinate, în cea mai recentă campanie de comunicare pentru promovarea noii game de Salamuri Crud – Uscate.


Propaganda a imaginat o lume a bunului gust dus la nivel de artă, în care maeștrii salamieri – experți în gusturi fine și combinații rafinate – sunt autoritatea absolută atunci când vine vorba despre mese și gustări alese.


“Ne-am dorit, în spiritul comunicării MEDA, o campanie autentică și cu o abordare inedită. Ne-am dorit să vorbim despre cele mai rafinate produse de la MEDA, în cea mai rafinată manieră. Și pentru aceasta ne-am folosit de „experții în bun-gust”. Așa cum vinul are experții săi, salamurile crud-uscate (al căror proces de producție este, pe alocuri, o adevarată artă) ar trebui să aibă, de asemenea, specialiști ai gustului, capabili să aprecieze calitatea produsului și să facă recomandări de combinații fine”, a declarat Mihai Dinculescu, Director Marketing MEDA.


Fiecare dintre cele patru sortimente ale gamei de salamuri crud uscate MEDA are în spate o poveste unică, explicată în detaliu de maeștrii salamieri, care ne poartă prin fiecare etapă a procesului de producție, de la selecția ingredientelor până la procesul de maturare. Astfel s-a născut platforma salamieri.ro care se dorește a fi “un portal” către o lume în care gustările rafinate ce au la baza mezelurile crud – uscate și arta se îmbină perfect, sub îndrumarea atentă a maeștrilor salamieri.


Campania integrată „Salamierii de Top recomandă salamurile crud uscate de la Meda” a început în luna februarie. Campania este implementată la nivel național și include mediul online, radio, outdoor și comunicare in-store (campanii de sampling).


https://www.youtube.com/watch?v=7K3ZghYKDrM
https://www.youtube.com/watch?v=Os2lUVZTrzw

 

Citit 203 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.