fbpx Imprimă această pagină

Carmen Boer, Kaufland, este speaker la Trade Marketing Congress

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Vineri, 15 Februarie 2019 18:50

Carmen Boer, campaigns director la Kaufland România, va participa ca speaker la ediţia a opta a Congresului de Trade Marketing, „Reset 2019”, în sesiunea „Transformarea digitală a trade marketingului”.


Carmen a fost implicată în cel mai recent proiect digital al companiei, fiind parte din grupul de tineri entuziaşti care a creat Kaufland Card, primul card de loialitate din grupul internaţional Kaufland. Versiunea digitală a cardului, care este parte a aplicaţiei de mobil Kaufland – Oferte şi Noutăţi, a fost dezvoltată ca un instrument modern şi sustenabil de simplificare a experienţei de cumpărare în hipermarketurile Kaufland.


Ediţia 2019 a Trade Marketing Congress este dedicată reconfigurării strategiilor de trade marketing în contextul modificării regimului zilierilor şi al integrării tot mai avansate a tehnologiei digitale în comunicarea cu shopperii la punctul de vânzare. Evenimentul este susţinut de companii şi branduri emblematice pentru industria bunurilor de larg consum din România: Unilever, Delikat, Dove, Rexona, Dero, Cif, Albalact, Zuzu, Ursus, Cris-Tim, Artmatch sunt Parteneri Principali; Alexandrion Group, Caroli Foods, Sissi, Farmec şi MPC Trade Marketing Services sunt Parteneri Gold; D+i Activation este Technology Partner; BIZ, IQads, Smark, Wall-Street, StartupCafe.ro, Manager Express, Business Mark, Economistul, Club Economic şi România Durabilă sunt Parteneri Media.


Tematica integrală, programul, speakerii şi modalitatea de rezervare a locurilor sunt disponibile pe websiteul evenimentului.

 

Citit 588 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.