fbpx Imprimă această pagină

REWE România a finalizat remodelarea a 170 de magazine Penny Market în format Future Store

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 17 Ianuarie 2019 13:33

Procesul de remodelare a fost început în martie 2015 și s-a încheiat în luna noiembrie a anului 2018, iar investiția a fost de peste 120 de milioane de lei.

 

Conceptul Future Store este realizat pe baza unor studii de piață complexe și a avut ca scop principal îmbunătățirea experienței de cumpărare pentru clienții Penny Market. Accentul este pus pe designul modern și elegant, experiența acestora la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete din categoriile fructe și legume, carne, pâine și patiserie, lactate. În plus, clienții beneficiază și de articole disponibile în variantă vrac, unde au fost adăugate noi sortimente de produse congelate, dulciuri și snacks-uri.

 

Alte îmbunătățiri aduse magazinelor Penny Market prin remodelarea în format Future Store au fost realizate prin instalarea unor sisteme noi de răcire, adăugarea unei camere frigorifice suplimentare pentru noile sortimente de produse, adăugarea vitrinelor asistate în magazinele care au permis astfel de intervenții, cât și schimbarea rafturilor, mobilierului, mașinilor de spălat pardoseala și a caselor de marcat.

 

„Remodelarea magazinelor în format Future Store a avut un impact pozitiv, iar confirmarea am primit-o chiar de la clienții noștri. Mai mult decât atât, îmbunătățirile aduse magazinelor au participat la crearea unor noi locuri de muncă prin prisma serviciilor suplimentare pe care le oferim, cum ar fi posibilitatea de a alege produse din vitrine asistate. Vom continua să investim în îmbunătățirea experienței de cumpărare pentru cei care aleg să viziteze magazinele Penny Market”, a declarat Daniel Gross, Director General Penny Market România.

 

Citit 399 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.