fbpx Imprimă această pagină

Primul magazin LillaPois din România - deschis în galeria comercială de la Auchan Crângaşi

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Vineri, 26 Octombrie 2018 17:44

Auchan a deschis pe 26 octombrie primul său magazin LillaPois din România în galeria comercială Auchan Crângaşi. Chiar dacă sunt localizate în imediata vecinătate a hipermarketurilor, magazinele LillaPois, specializate în produse cosmetice şi de îngrijire personală şi a locuinţei, vor face achiziţiile de produse independent de departamentul de achiziţii Auchan, conform unor surse de pe această piaţă. Această abordare va genera cu siguranţă o diferenţiere pe preţuri între rafturile de cosmetice din interiorul hipermarketurilor şi cele din magazinele specializate LillaPois plasate în galeriile comerciale. Proiectul magazinelor specializate LillaPois, brand aparţinând companiei IDS SRL, parte a Grupului Auchan, a fost lansat în Italia în 2014, ţară în care în prezent funcţionează 60 de astfel de magazine.

Cu o suprafaţă de vânzare de 300 de metri pătraţi, LillaPois este un concept de magazin specializat în produse de machiaj, parfumerie, îngrijire personală și îngrijirea casei. Conform Mihaelei Ionescu, Responsabil Proiect LillaPois România, oferta este gândită pentru a răspunde cerințelor femeilor moderne, active, interesate de imaginea proprie, la curent cu noutățile, conectate la tehnologie, preocupate de sănătate și starea de bine, dornice să descopere. Ceea ce înseamnă că targetul este pentru femei între 18 şi 45 de ani, active, din mediul urban, cu venituri medii şi peste medie.

“Propunem clienților noștri o gamă foarte largă de produse - aproape 14000 de articole, cu un raport foarte bun calitate preț și servicii de specialiști: make-up bar, dermo analiză si împachetare cadouri, totul într-o ambianță foarte plăcută și având un personal specializat, mereu la dispoziția clienților. ” a declarat Mihaela Ionescu, Responsabil Proiect LillaPois România.

Un obiectiv important în selectarea produselor îl reprezintă satisfacerea nevoilor celor mai exigenți clienți. Astfel, în fiecare categorie, sunt prezente produse bio/eco și produse cu ingrediente naturale.

“Ne bucurăm și de câteva exclusivități pe partea de îngrijire personală și machiaj. Un spațiu generos a fost alocat produselor de îngrijire a părului, unde vom avea inclusiv produse profesionale. Și, pentru că suntem la zi cu tendințele, un sortiment impresionant de măști de față își așteaptă clientele! În mediul online, începem cu un website și prezența în social media, urmând ca în perioada următoare să avem disponibil și magazinul online. Pornind de la premisa că "Frumusețea nu este un lux" ne dorim ca fiecare client ce ne va trece pragul să simtă acest lucru și să aibă o experiență memorabilă la cumparaturi”, a mai spus Mihaela Ionescu.

Citit 781 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.