fbpx Imprimă această pagină

Secom aduce în România brandul premium de ceaiuri TEALIA

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Miercuri, 29 August 2018 15:30

Secom își completează portofoliul de suplimente alimentare și cosmetice naturale cu o nouă categorie de produse, ceaiuri premium cu ingrediente superioare din gama TEALIA.
Secom comercializează în exclusivitate pe piața locală 17 sortimente de ceai TEALIA: 2 varietăți de ceai negru, 5 sortimente de ceai verde, 8 tipuri de ceaiuri din plante și 2 ceaiuri desert, pentru a răspunde nevoilor și gusturilor diverse ale consumatorilor de ceai din România. Produsele TEALIA vor fi disponibile pentru început în magazinele Secom, pe www.secom.ro, în farmacii și magazine cu profil naturist partenere.


TEALIA este un brand reprezentativ pentru industria ceaiului din Sri Lanka. Produsele se remarcă prin calitatea superioară, influențată atât de ingredientele utilizate, culturile de ceai Pure Ceylon provenind din zone agroclimatice restrânse și controlate din Sri Lanka, cât și de procesul de producție tradițional care conservă proprietățile frunzelor de ceai, oferind o experiență autentică de consum și o aromă mai bogată.


Lucia Costea Managing Partner SECOMCeaiul din zona Ceylon (Sri Lanka) se bucură de o reputație deosebită, fiind considerat „cel mai curat ceai”, întrucât nu conține pesticide și nici substanțe chimice care pot afecta mediul și stratul de ozon.
“Diversificarea portofoliului Secom cu o nouă categorie de produse din aria health & wellness este o decizie strategică ce susține credo-ul nostru de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor. Ceaiurile premium TEALIA, cu ingrediente superioare și beneficii pentru sănătate, se integrează perfect în portofoliul Secom de produse naturale care astfel poate răspunde nevoilor variate de consum ale românilor și poate susține un stil de viață sănătos” a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom.

În prezent, portofoliul Secom include peste 400 de produse naturale premium din 3 categorii: suplimente alimentare, ceaiuri și produse cosmetice naturale de ultimă generație.

 

Citit 478 ori

Articole recente -Carol Popa

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.