fbpx Imprimă această pagină

Cafea Fortuna a lansat noi ambalaje și gramaje pentru trei sortimente din segmentul boabe

Publicat în categoria Stiri
Publicat Marți, 07 August 2018 17:04

Cafelele Fortuna Rendez-Vous, Fortuna Crema Espresso și Fortuna Crema sunt disponibile de puțin timp și în varianta 500g.


Creată dintr-un amestec de soiuri nobile 100% Arabica, Fortuna Rendez-Vous (ambalaj verde) –este o cafea cu un gust ușor acid de citrice și o consistență asemănătoare pudrei de cacao.


Fortuna Crema Espresso (ambalaj albastru) este un amestec între boabele de cafea Robusta și Arabica, are un conținut ridicat de cafeină și aromă de ciocolată amăruie.


Fortuna Crema (ambalaj de culoare roșie), este o cafea obținută exclusiv din varietăți de Robusta, are gust de ciocolată neagră brută, ușor iute și un conținut dublu de cafeină în comparație cu selecțiile Arabica.

În segmentul boabe, Cafea Fortuna mai este prezentă și cu sortimentul Meridian, în ambalaj de culoare vișinie; compania acoperă și segmentele de cafea măcinată și solubilă, inclusiv cu formule instant de tip 3 în 1.


colaj cafea fortunaCafea Fortuna este singura companie cu capital românesc de pe piața locală a cafelei. La raft concurează cu succes cu branduri precum Jacobs (JDE), Tchibo (Tchibo), Nescafé (Nestlé), Doncafé (Strauss Group). În România, liderul pieței de cafea este Jacobs Douwe Egberts (JDE), importatorul brandului Jacobs pe plan local.

În Topurile industriei FMCG, realizate de Piața, Cafea Fortuna deține poziția 109, cu o cifră de afaceri netă de 171,39 milioane lei în 2017, cu 7,36% mai mare decât în anul anterior.

 

Citit 754 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.