fbpx Imprimă această pagină

Brandul AdeZ, adus în România de Coca-Cola, va fi susținut de o campanie complexă de marketing

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Luni, 04 Iunie 2018 14:30

Coca-Cola România a lansat AdeZ, cea mai nouă gamă de produse din portofoliul companiei - băuturi răcoritoare pe bază de migdale, soia, orez și nucă de cocos.

Brandul este originar din Argentina, unde este foarte popular încă de la momentul lansării lui, în 1988. Compania Coca-Cola îl deține din martie, 2017. Lansarea lui în România va fi însoțită de o campanie complexă de marketing, ce mizează pe un mix de canale (outdoor, in-store, digital), care va susține și amplifica ideea centrală a brandului: o băutură din plante bogată din punct de vedere nutrițional, disponibilă în mai multe sortimente și ambalaje, pentru diferite ocazii de consum.

Fără zaharuri adăugate – excluzându-le pe cele care provin din ingredientele naturale, precum fructele și semințele -, AdeZ combină sucuri naturale din fructe, semințe, îndulcitor de origine naturală din stevia și vitamine/minerale.


Băuturile vor fi disponibile în toate supermarketurile și hipermarketurile din țară, în ambalaje de 250ml, special create pentru a fi consumate imediat și care reprezintă o nouă categorie în segmentul de băuturi grab-and-go, dar și în ambalaje de 800ml, pentru a fi consumate acasă la micul dejun și nu numai. Distribuția este realizată de Coca-Cola HBC România, la fel și partea de trade marketing. Strategiile de marketing și managementul brandului intră în responsabilitățile companiei Coca-Cola.

 

În Romania, AdeZ este disponibil în următoarele sortimente:
• 250ml: Amazing Almond Mango-Passionfruit și Outstanding Oat Strawberry-Banana;
• 800ml: Amazing Almond, Surprising Soy, Rockin’ Rice, Chilling Coconut.

Miruna Smeureanu 2Pentru că știm că românii sunt în căutare de noi băuturi care să fie hrănitoare, dar să aibă și un gust atrăgător, lansăm AdeZ - un produs nutritiv, bogat în vitamine și minerale, special creat pentru a fi consumat oriunde. AdeZ atrage atenția prin ambalajul practic și inovator, produs din ingrediente cu până la 30% din plante, fiind 100% reciclabil. Acesta poate fi găsit în două variante: la 250ml - două combinații curajoase de băutură din plante și suc de fructe pentru consum imediat, și 800ml – alte patru sortimente de băutură pe bază de plante, concepute special pentru a fi consumate ca parte a unui mic dejun sănătos, sau în orice alt moment al zilei”, a precizat Miruna Smeureanu, Director de Marketing, Coca-Cola România, în comunicatul transmis de companie.


Coca-Cola a început anul în forță, cu multe lansări. Printre acestea: Fuzetea, Fanta Pink Grapefruit, Cappy+, Schweppes în ambalaj de sticlă 200ml, Schweppes Ginger Ale, Monster Doctor și Monster Ultra Red, Sprite cu aromă de castravete. Campaniile pe care le dezvoltă sunt adaptate în funcție de specificul fiecărei lansări și de publicul targetat.

 

 

Citit 1136 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.