fbpx Imprimă această pagină

Farmec setează tendințele în categoria cosmeticelor sub formă de fiole

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Marți, 27 Martie 2018 15:41

În portofoliul producătorului clujean se regăsesc în prezent cinci game care însumează mai multe produse cosmetice pentru îngrijirea tenului în acest format - Gerovital H3 Derma+ Premium Care, Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Hyaluron C, Aslavital Mineralactiv și Gerovital H3 Equilibrium.


Ne bucurăm că am adus pe piața din România această metodă inovatoare și eficientă de ambalare, care se află acum în topul tendințelor de consum ale industriei cosmetice, fiind preluată și de alți producători. Fiolele și-au demonstrat eficiența atât în industria farmaceutică, cât și în cea cosmetică, datorită avantajului de a păstra intacte proprietățile și calitățile produselor, mai ales că ingredientele folosite în producția Farmec se găsesc într-o formă pură, concentrată, iar ambalajul perfect etanș păstrează concentrația ridicată a formulelor, asigurând o îngrijire intensivă a tenului”, a declarat Răzvan Alistar, PR Manager Farmec.


Primele produse comercializate în acest format, Fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution, au fost lansate în anul 2012, ajungând rapid lider de piață pe segmentul produselor antirid și menținându-se până în prezent în topul vânzărilor Farmec.

 Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution, numarul 1 in Romania

 

Fiolele cu Colagen Aslavital Mineralactiv au completat în 2013 portofoliul de produse din această categorie al companiei.


Altă gamă care întrunește produse din această categorie este Gerovital H3 Equilibrium, linia dedicată exclusiv saloanelor de înfrumusețare, formată din produse cu o concentrație mărită de ingrediente active.


În 2017, cu ocazia aniversării a 50 de ani a brandului Gerovital, a fost lansată gama Gerovital H3 Dema + Premium Care, incluzând două produse ambalate în fiole.

Prima gamă premium din portofoliul Farmec: Gerovital H3 Derma+ Premium Care


Cea mai recentă gamă care întrunește produse de îngrijire în fiole este Gerovital H3 Hyaluron C, lansată în luna noiembrie a anului trecut.

Farmec a dezvoltat o nouă gamă sub umbrela brandului Gerovital – H3 Hyaluron C

 

Farmec este unul dintre marii câştigători ai Galei Premiilor Piaţa: anul trecut a obținut Premiul pentru cel mai bun produs nou din categoria produse de îngrijire personală, pentru Gelurile de duș Gerovital; în 2016, a obținut Premiul pentru cea mai bună promoție în categoria produse de îngrijire personală, ”Secretul frumuseții româncelor”, iar cu un an înainte, Premiul pentru cel mai bun produs nou, pentru gama Gerovital H3 DERMA+, Prof. Dr. Ana Aslan.

Citit 575 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.