fbpx Imprimă această pagină

BAT România lansează glo, un dispozitiv care încălzeşte tutunul

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 07 Decembrie 2017 19:13

British American Tobacco (BAT) România lansează glo, un produs inovator de încălzire a tutunului, destinat fumătorilor adulți. glo este un dispozitiv care încălzește - nu arde – stickuri din tutun la aproximativ 240 °C. Deoarece în cazul glo nu există ardere, așa cum se întâmplă în cazul țigărilor tradiționale, utilizarea glo are potențialul de a fi mai puțin riscantă decât fumatul.

glo nu produce fum, ci emite vapori de tutun. Vaporii formați prin încălzirea stickurilor speciale din tutun generează un gust natural de tutun, dar conțin cu aproximativ 90% până la 95% mai puține substanțe nocive decât fumul de țigară. În comparație cu fumatul tradițional, glo produce mai puțin miros și nu generează scrum”, se precizează într-un comunicat al companiei.

„glo este rezultatul unui proces de patru ani de cercetare care a implicat resurse impresionante și este cu adevărat un produs de înaltă performanță. Este simplu de utilizat datorită butonului unic, iar puterea extraordinară a bateriei face ca o singură încărcare să fie suficientă pentru utilizarea a până la 30 de Neostiks”, a declarat Richard Widmann, Area Director al British American Tobacco Southern Central Europe.

glo va fi utilizat împreună cu Kent Neostiks, stickuri din tutun asemănătoare vizual țigaretelor, dezvoltate exclusiv pentru glo de către specialiști în tutun pentru a oferi consumatorilor gustul autentic al tutunului, fără a implica ardere. Kent Neostiks vor fi disponibile în trei arome diferite: „Bright Tobacco” (aromă de tutun), „Citric Mix” (aromă de citrice) și „Fresh Mix” (mentol).

România este prima țară din Uniunea Europeană în care British American Tobacco lansează glo.

Dispozitivul glo este disponibil începând de astăzi în toată țara, pe www.glo.ro, și în magazinul dedicat din Băneasa Shopping City, București. Prețul promoțional la prima achiziție a dispozitivului, împreună cu 10 pachete de Kent Neostiks, este de 200 de Lei. Un pachet de Kent Neostiks se va comercializa la un preț comparabil cu cel al unui pachet de țigarete (17 Lei).
 

 
Citit 1504 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.