Imprimă această pagină

Ediţia de aprilie a Hărţii retailului modern a depaşit pragul de 500 de localităţi

Publicat în categoria Stiri
Publicat Marți, 02 Mai 2017 22:49

Începând de astăzi, abonaţii Piaţa Premium pot găsi online ediţia 30 aprilie 2017 a Hărţii retailului modern, produs care începând cu această lună a depaşit pragul de 500 de localităţi.

 

Profi continuă să fie retailerul cu cea mai extinsă reţea, magazinele fiind prezente în 295 de localităţi. Urmatoarele locuri sunt ocupate, în ordine, de retailerul Penny Market ale cărui magazine pot fi găsite în 143 de localităţi şi de retailerul Lidl, reţeaua fiind prezentă în 117 localităţi.

 

Cel mai mare retailer ca număr de magazine continuă să fie Profi, cu un total de 551 de unităţi, reţeaua fiind formată din 326 magazine Profi, 111 magazine Profi City şi 114 magazine Profi Loco. Următoarea poziţie este ocupata de Mega Image, care include reţeaua cu acelaşi nume, reţeaua Shop & Go şi reţeaua Gusturi Româneşti, cu un total de 534 magazine. Pe a treia poziţie se găseşte Carrefour, care include reţeaua de hipermarketuri cu acelaşi nume, reţeaua de supermarketuri Market (inclusiv Billa), reţeaua Express si reţeaua Contact, cu un total de 289 magazine.

 

Abonaţii la conţinutul Premium au la dispoziţie lunar informaţii actualizate despre expansiunea reţelelor de retail şi despre noile locaţii deschise, informaţiile putând fi accesate în rubrica Harta retailului modern.

 

 

 
Citit 1528 ori

Articole înrudite