Imprimă această pagină

Carrefour consolidează parteneriatele în zona gourmet food

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 23 Februarie 2017 18:22

În cadrul Food Truck Festival, unde participă ca partener principal, Carrefour va fi prezent cu două food truck-uri tematice proprii - „Say Cheese” şi „Copănel sau Aripioară”- ce oferă spre vânzare un meniu inedit alcătuit din ingrediente aflate pe rafturile magazinelor, în combinaţii surprinzătoare. Acesta va avea prima oprire la Promenada Mall, în perioada 7 martie - 2 aprilie 2017, alături de cele mai bune food truck-uri şi van-uri din țară, cu unele dintre cele mai apreciate şi savuroase propuneri de street food.

Evenimentul inaugurează Food Truck Festival on Tour, o caravană naţională derulată pe parcursul întregului an în localităţi precum Mamaia, Vama Veche şi altele, menită să ofere alternative la mesele servite în oraș sau „pe tastatură”. Obiectivul turneului este continuarea promovării culturii street food-ului.

A doua componentă a asocierii o reprezintă participarea Carrefour România în calitate de partener principal în cadrul Gourmet Festival din Bucureşti, ce va avea loc în luna iunie, care îşi propune să ofere publicului o experienţă completă, pentru toate vârstele, reunind în același loc atât iubitorii de mâncăruri fine, cât şi pe cei care doresc să deguste diverse sortimente de băuturi, alese pe măsura varietăţii culinare puse la dispoziţia vizitatorilor în timpul celei de-a doua ediţii Gourmet Festival. 

Fine dining, mâncarea tradiţională românească, dar şi internaţională, bio sau raw vegană, salad bar-urile, momentele de live cooking, concursurile culinare, degustarea de vinuri, zonele special dedicate grătarelor, dulciurilor şi băuturilor, la care se vor adăuga extra toppinguri de muzică lounge şi concerte live de jazz, electro swing sau blues – vor fi doar câteva dintre atracțiile care îi așteaptă pe vizitatori în cadrul festivalului pe durata a 3 zile. 

Parte a asocierii celor două entităţi, Gourmet Entertainment şi Carrefour România, este și Street Food Festival – cel mai important eveniment dedicat street food-ului din România, care se va extinde la nivel naţional, în 3 ediţii din oraşele: Bucureşti, Constantă şi Mamaia. De la food trucks, rulote, la căruţe şi biciclete, toate vor pregăti burgeri, hotdogs, tacos şi multe alte preparate interesante, spre deliciul participanților.

Carrefour consolidează astfel direcţia asocierilor în zona gourmet food şi propune o serie de experiențe dintre cele mai variate, pornind de la cooking demos spectaculoase, cu sortimente şi condimente din diverse zone exotice de pe glob, cât şi degustări de vinuri și băuturi care să însoțească preparatele. Platforma oferă posibilităţi de accesibilizare a unor ingrediente noi în combinaţii inedite, precum şi educarea clienţilor cu privire la noile asocieri, meniuri surprinzătoare şi tendinţe internaţionale şi locale de food.

 

Citit 971 ori

Articole înrudite