fbpx Imprimă această pagină

Premiile PIAŢA ediţia a XI-a 2016 - Carrefour România şi Unilever South Central Europe sunt marii câştigători ai ediţiei din acest an

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Miercuri, 09 Noiembrie 2016 17:16

Carrefour România a câştigat Marele Premiu pentru cel mai bun comerciant, iar Unilever South Central Europe a obţinut voturile retailerilor şi Marele Premiu pentru cel mai bun furnizor la editia a XI- a a Galei Premiilor PIAŢA ale industriei bunurilor de larg consum, desfăşurată în seara de 9 noiembrie 2016 la Hotel Hilton în Bucureşti.

 

 

Lista completă a câştigătorilor premiilor şi menţiunilor şi procentajele de voturi obţinute  este publicată la finalul articolului. 

 

Pe pagina de Facebook a revistei Piata găsiţi două galerii foto cu cele mai relevante imagini din cadrul acestui eveniment:

Decernarea premiilor

Înainte, in timpul şi după Gala Premiilor PIAŢA

 

Cu cele 50 de trofee oferite în cadrul Galei Premiilor PIAŢA ediţia 2016 au fost premiate 27 de companii, din cele 380 de candidaturi înscrise în competiţie de peste 100 de companii care au dovedit încredere în performanţele proprii şi au aşteptat evaluarea din partea partenerilor de afaceri. 

 

Pe lângă Marele Premiu pentru cel mai bun comerciant din România, Carrefour a mai câştigat premiul pentru cea mai eficientă promoţie a unui comerciant cu promoţia Star Wars Cosmic Shells şi două menţiuni, pentru cea mai bună strategie de creştere a unui comerciant şi pentru cel mai bun magazin din România, secţiune în care Carrefour Colentina a fost desemnat magazinul câştigător al menţiunii 1.

 

Unilever SCE a obţinut un total de cinci premii şi o menţiune. Pe lângă Marele Premiu pentru cel mai bun furnizor din România, Unilever a  câştigat două premii pentru cel mai bun produs nou, cu produsele Delikat Bulgăraşi de savoare în categoria alte produse alimentare şi Dove Advanced Hair Series în grupa produse de îngrijire personală. Promoţia Cif curăţă România, 2016 organizată de Unilever a câştigat premiul pentru cea mai eficientă promoţie în categoria produselor de curăţare şi îngrijire a locuinţei, în timp ce Dove s-a dovedit a fi cel mai puternic brand în categoria produselor de îngrijire personală, în opinia partenerilor comercianţi care au votat.

 

Printre marii câştigători ai ediţiei din acest an a fost înregistrată o premieră: Carmo Lact a câştigat, cu produsul Monor – Reţeta consacrată premiul pentru cel mai bun produs nou în categoria produselor lactate, întrunind 17% din voturile electorilor.

 

Mari câştigători ai acestei ediţii a Premiilor Piaţa au fost şi companiile Coca Cola HBC România, cu patru premii câştigate, Albalact, cu trei premii şi o menţiune şi producătorul de preparate din carne Caroli, cu două premii şi o menţiune.

 

Câte două premii au câştigat producătorii Cris Tim, Strauss, Mondelez, Ursus Breweries. 

 

Retailerii şi-au adjudecat şi ei o serie importantă de premii. Astfel, Selgros Cash &Carry România a câştigat două premii, Profi Rom Food, Kaufland România şi Lidl Discount au câştigat câte un premiu şi o menţiune, iar Mega Image a câştigat două menţiuni. Nu în ultimul rând, reţeaua comercială Annabella a câştigat premiul pentru cel mai bun comerciant român.

 

Ediţia a XI-a a Premiilor PIAŢA a beneficiat de susţinerea unor companii şi branduri emblematice pentru industria bunurior de larg consum din România: parteneri principali fiind Carrefour, Selgros Cash & Carry, Albalact, Zuzu, Unilever, Rama, Delma, Algida, Delikat, Dove, Dero, Coccolino, Domestos, Farmec, Coca-Cola HBC Romania şi ISRA Center Marketing Research – partener de specialitate, coordonator al procesului de vot. Parteneri gold ai Premiilor PIATA au fost Caroli Foods, Cris-Tim, Agricola, Salbac, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, MPC Marketing Group, iar partenerii media RisCo, eFIN, IQads şi Smark.

 
 
Premii 2016
Citit 4013 ori

Articole recente -Carol Popa

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.